Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi videouradak

VIDEO Šef joj uzvratio istom mjerom, pogledajte kako

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otkaz koji je mlada Marina Shifrin dala rasplesanom videoporukom osvojio je internet, a sada je stigao i neočekivani odgovor.

Nakon što je kratkom videosnimkom, u kojoj je plešući uz taktove pjesme 'Gone' Kanyea Westa, šefu poručila da daje otkaz, urednica animiranih videopriloga Marina Shifrin (25) nije ni slutila kako će joj tvrtka u kojoj je do jučer bila zaposlena odgovoriti na jednako duhovit način.

Pročitajte i ovo Tomislav Sokol plesao u noćnom klubu Dobar provod u Strasbourgu VIDEO Luda zabava HDZ-ova europarlamentarca: Rasplesao se na šanku u noćnom klubu Ilustracija drama u restoranu Stanko naručio mineralnu, popio tekućinu koja mu je spalila jednjak: ''Meni su usta izgorjela''

>> VIDEO Snimila poseban video za šefa i poručila mu...

'Sada je 4:30 sati i još uvijek sam na poslu. Zaposlena sam u izvrsnoj kompaniji koja se bavi produkcijom novih videa. U dvije godine rada žrtvovala sam vezu te sve svoje vrijeme trošila na posao. A mog šefa i dalje samo brine koliko će koji video dobiti klikova. Želim mu samo kazati... da dajem otkaz! Odlazim', poručila je Marina plešući, a njezin šef i ostali zaposlenici kompanije Next Media Animation zatim su svojom koreografijom ispričali drugu stranu priče.

Kazali su kako se u njihovoj kompaniji jede na radnim stolovima jer u blizini ne postoji restoran. No, sve to nadoknađuju bazenom i saunom koje nude na korištenje zaposlenicima.

'Marini želimo svu sreću, a ostalima poručujemo: Zapošljavamo nove kadrove', rekli su te izrazili žaljenje što bivša zaposlenica nije u svoj rad 'unosila toliko kreativnosti koliko je unijela u snimku s porukom o otkazu'. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene