Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za one s viškom novaca

VIDEO: Bogati ste? Onda trebate baš ovo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prosječni milijunaš u današnje vrijeme već ima privatni avion i preveliku jahtu. I što mu još može trebati? Osobna podmornica! Po cijeni od 360.000 dolara za 'osnovni model', do više od milijuna za peterosjed.

Nizozemska tvrtka U-Boat Worx, nedavno je predstavila 'osobnu istraživačku podmornicu' koja pogonjena litij-ionskim baterijama može zaroniti na dubinu od jednog kilometra.

Pročitajte i ovo Podmornica Titan Iz dubine oceana Prvi put objavljena snimka: Poslušajte jeziv zvuk koji su spasioci čuli dok su tražili podmornicu s milijarderima Ilustracija Dynamic Manta 24 U susjedstvo stiglo naoružanje sedam NATO članica: "Lovimo podmornice..."

Nazvali su je C-Explorers, a nude konfiguracije za jednu do šest osoba. Namijenjena je znanstvenicima, istraživačkim institutima i – svakome s dovoljno novaca tko ne zna što bi drugo s njim.

Doduše, prave i model nazvan C-Quester, koji je poslužio kao predložak za novu seriju, ali 'stariji brat' prima manje ljudi, roni pliće i može ostati na moru manje vremena. Može biti zanimljiv samo onima koji bi ga uzimali na 36 rata. S odgodom plaćanja.

No podmornicama je zajednički 'dizajn' nalik katamaranu, kombiniran s prozirnim akrilnim trupom, koji omogućava potpuno uživanje u svim čarima podmorja. Prigodno, u opremi dolaze i dodaci poput hladnjaka za šampanjac ili priključka za iPod.

C-Explorer 2 moći će vidjeti svi koji krajem mjeseca dođu na Monaco Yacht Show.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene