Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Još se jedna životinja našla na popisu talentiranih za slikanje.


Beluga kit s izvođačkim i slikarskim vještinama privlači mnoštvo u zabavnom parku Qingdao u kineskoj provinciji Shandong, izvijestila je kineska državna televizija, prenosi Reuters. Dok mu zaposlenici pridržavaju papir, sedmogodišnja zvijezda uz pomoć kista u ustima na papiru slika vodenim bojama. Xiao Qiang siku nacrta u samo nekoliko minuta, pohvalio se ponosni trener Zhang Yong.

Vezani članci Tegljenje uginulog kita do Napulja - 1 Na talijansku obalu nasukao se najveći kit ikad viđen u Sredozemlju. Lešinu oteglili do Napulja, a mladunče još traže Razvili talent (Foto: izismile.com) - 8 Talent je bezvrijedan u usporedbi s marljivim radom: Njihov napredak govori tisuću riječi

Beluga kitovi imaju usta koja im dopuštaju fleksibilnije pomicanje, za razliku od ostalih kitova i delfina. Yong kaže da je bio zadivljen kada je otkrio kako je brzo Xiao Qiang naučio svoju novu vještinu. 'Bez mnogo razmišljanja o tome hoće li uspjeti, dali smo mu kist. Nismo ni pomislili da bi mogao biti tako talentiran. Slikati je naučio u samo tjedan dana', rekao je. Uz to što uživaju u rijetkom prizoru artističkog životinjskog svijeta, neki posjetitelji zadrže suvenir, sliku koju je naslikao Xiao Qiang.

Demonstraciju talenta simpatičnog kita možete pogledati u priloženom videu.