Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najpopularniji meteorolog

VIDEO Otkrio zašto je PRVI PUT u 39 godina zaspao na posao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Al Roker prognozu vremena na raznim televizijskim postajama donosi već 39 godina, a jutros mu se prvi put dogodilo da je zaspao na posao.

Vjerojatno najpopularniji američki meteorolog Al Roker, koji već 39 godina na raznim televizijskim postajama donosi prognozu vremena, jutros je prvi put u karijeri, barem on tako tvrdi, kasnio na posao jer je zaspao.

Pročitajte i ovo Jeste li znali - Ivan Čačić Mala škola prognoze Znate li za što nam sve služe podaci o klimi? Odgovore donosi meteorolog Ivan Čačić Jeste li znali - Ivan Čačić Mala škola prognoze Znate li kako klima utječe na globalnu trgovinu? "Ovi poremećaji imaju dalekosežne posljedice"

>> VIDEO A samo je želio ispasti frajer...

Kao i obično, na mobitelu je namjestio alarm, no on se noćas iz nepoznatog razloga nije oglasio pa je njegova vlastita emisija 'Wake Up with Al' (Budite se uz Ala), koja svako jutro u 6 sati ide na Weather Channelu, danas morala početi bez njega.

S obzirom da je on posljednjih 15-ak godina i stalni prognostičar u popularnoj NBC-jevoj jutarnjoj emisiji Today Show, koja počinje u 7 sati, voditelji su ga pitali je li istina da je zakasnio. 'Da, promijenili smo naziv emisije u 'Al, Wake Up!' (Al, probudi se!), našalio se meteorolog, piše Huffington Post.

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene