Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kada je meteorolog australske televizije Chanell 7 Sunrise odlučio letjeti u avionu kojim je upravljao bivši borbeni pilot i to sve prenositi uživo, nije želio priznati da to nije nimalo lako. Sve dok se u avionu koji je izvodio akrobacije nije onesvijestio.


U prijenosu uživo, meteorolog Grant Denyer je prvo živahno i oduševljeno razgovarao s voditeljima u studiju. Dok se avion brzo okretao u zraku sve je prenosila televizijska postaja, a Denyer sve više gubio koncentraciju. Avionom je upravljao bivši borbeni pilot Matt Hall, piše Huffington Post.

Je li dorastao vojnom pilotu?

Vezani članci Avion na pisti (Foto: Dnevnik.hr) Primamljivi milijunski posao: Svoje zrakoplove Hrvatskoj nude i Danska i Norveška, ali i Italija Džihadisti srušili zrakoplov sirijskog režima (Foto: AFP) - 1 Džihadisti srušili zrakoplov sirijskog režima: Sirija i saveznici gotovo svakodnevno bombardiraju Idlib

'Želim vidjeti koliko dugo mogu izdržati ovakvu vožnju. Želim znati jesam li izdržljiv kao i Matt Hall', našalio se Denyer prije nego je ušao u avion.

>> VIDEO Vojni helikopteri iznad Havaja lovili NLO?

'Onesvijestio se!'

Uskoro je otkrio da njegovo tijelo ne može izdržati intenzivna ubrzanja i okretanja letjelice u zraku. Odjednom se onesvijestio, a voditeljica je povikala: 'Onesvijestio se! Prestanite snimati! To ne želimo vidjeti!'

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook