Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Meteorolog s borbenim pilotom

VIDEO A samo je želio ispasti frajer...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada je meteorolog australske televizije Chanell 7 Sunrise odlučio letjeti u avionu kojim je upravljao bivši borbeni pilot i to sve prenositi uživo, nije želio priznati da to nije nimalo lako. Sve dok se u avionu koji je izvodio akrobacije nije onesvijestio.

U prijenosu uživo, meteorolog Grant Denyer je prvo živahno i oduševljeno razgovarao s voditeljima u studiju. Dok se avion brzo okretao u zraku sve je prenosila televizijska postaja, a Denyer sve više gubio koncentraciju. Avionom je upravljao bivši borbeni pilot Matt Hall, piše Huffington Post.

Pročitajte i ovo Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara Zrakoplovna nesreća u Argentini Dvije osobe poginule VIDEO Srušio se borbeni avion: Pilot pokušao izvesti vratolomiju, a onda je sve krenulo nizbrdo

Je li dorastao vojnom pilotu?

'Želim vidjeti koliko dugo mogu izdržati ovakvu vožnju. Želim znati jesam li izdržljiv kao i Matt Hall', našalio se Denyer prije nego je ušao u avion.

>> VIDEO Vojni helikopteri iznad Havaja lovili NLO?

'Onesvijestio se!'

Uskoro je otkrio da njegovo tijelo ne može izdržati intenzivna ubrzanja i okretanja letjelice u zraku. Odjednom se onesvijestio, a voditeljica je povikala: 'Onesvijestio se! Prestanite snimati! To ne želimo vidjeti!'

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene