Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rekorderka iz Arkansasa

VIDEO: U 42. godini čeka 19. dijete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Michelle Duggar, 42-godišnjakinja iz američke savezne države Arkansas, nije obična majka, već žena koja očekuje svoju čak 19 prinovu u obitelji!

Iako je bez problema i nekih posebnih iznenađenja rodila čak 18-ero djece, ova posljednja trudnoća u potpunosti ju je iznenadila. Prve sumnje dobila je kad je otkrila kako, iako je na dijeti, ne gubi tjelesnu težinu, a primijetila je kako njezina osmomjesečna kći Jordyn-Grace odbija dojenje, što je ova iskusna majka prepoznala kao promjenu kakvoće mlijeka uzrokovanu trudnoćom, prenosi Associated Press.

Pročitajte i ovo Ilustracija Potraga za majkom Šok na školskom dvorištu: Pronađena tek rođena beba, pothlađena i jedva živa Slika nije dostupna Istraživanje pokazalo NOVI REZULTATI Evo kako trudnoća trajno utječe na majčin mozak

Ipak, njezino iznenađenje nije izazvalo nelagodu kod nje. 'Pomislila sam kako sam možda u onom životnom periodu, u kojem više neću moći imati još djece, ali sam se ugodno iznenadila kad sam napravila test trudnoće i otkrila kako sam pozitivna na njega', objasnila je Michelle. Zajedno sa suprugom Jimom Bobom živi u gradu Tontitownu, a u njihovom domu nalazi se nekoliko perilica za rublje i kuhinja u obliku kantine, zbog mnoštva djece.

Otkriće o novoj trudnoći obitelji Duggar dolazi u trenutku kad najstariji sin, 21-godišnji Josh, i sam treba postati otac kroz otprilike mjesec dana. Neobično je to što će dijete Josha i Anne Duggar biti samo pet mjeseci starije od njegovog budućeg strica ili strine. Ponosna majka 18-ero djece kaže kako joj trudnoća prolazi kao i sva druga dosad te da ne osjeća nikakve komplikacije. Michelle je samo dvaput rodila blizance od svoje 21 godine. Njezina obitelj daje joj punu podršku i tvrde kako je svaka prinova dobrodošla, sve dok Michelle može još uvijek nositi djecu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene