Ukoliko trebaš policu obaveznog auto osiguranja, onda ovu akciju ne smiješ propustiti!


  Kupi već ionako povoljnu policu obaveznog auto osiguranja na www.Osiguraj.me i poklanjamo ti još čak 200 kuna popusta ukoliko plaćaš Mastercard® ili Maestro® karticama.

Vezani članci PR Osiguravaš auto? Metchiraj cijenu! PR Osiguravaš auto? Osigurali smo ti i super poklone!

 

Uz sve to svaki kupac police auto osiguranja na stranici www.Osiguraj.me dobiva još i 250 kuna popusta na portalu Crno Jaje, iskoristi ih na primjer za doček Nove Godine u Stubičkim toplicama ili na skijaški aranžman u Sloveniji ili želiš dodatno uštedjeti pri kupnji klima uređaja.

 

Polica obaveznog auto osiguranja je među građanima poznata i kao "porez na auto" i zapravo je sasvim svejedno gdje ćete je kupiti. Naime, radi se o visoko reguliranoj djelatnosti, te ste u cijelosti zaštićeni i uvijek će se šteta naplatiti, stoga kupite onu policu obaveznog auto osiguranja koja je najjeftinija i s kojom dobivate najviše dodatnih pogodnosti, baš kao što dobivate na online portalu za osiguranje auta - Osiguraj.me!

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju