Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OSIGURAJ ME

Velika akcija Osiguraj.me, AS Osiguranja i Mastercarda do 30.11.2017.!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukoliko trebaš policu obaveznog auto osiguranja, onda ovu akciju ne smiješ propustiti!

  Kupi već ionako povoljnu policu obaveznog auto osiguranja na www.Osiguraj.me i poklanjamo ti još čak 200 kuna popusta ukoliko plaćaš Mastercard® ili Maestro® karticama.

Pročitajte i ovo PR OSIGURAJ.ME Vrijeme je za kupnju auto osiguranja online! PR Osiguravate automobil i guše Vas brojčani iznosi?

 

Uz sve to svaki kupac police auto osiguranja na stranici www.Osiguraj.me dobiva još i 250 kuna popusta na portalu Crno Jaje, iskoristi ih na primjer za doček Nove Godine u Stubičkim toplicama ili na skijaški aranžman u Sloveniji ili želiš dodatno uštedjeti pri kupnji klima uređaja.

 

Polica obaveznog auto osiguranja je među građanima poznata i kao "porez na auto" i zapravo je sasvim svejedno gdje ćete je kupiti. Naime, radi se o visoko reguliranoj djelatnosti, te ste u cijelosti zaštićeni i uvijek će se šteta naplatiti, stoga kupite onu policu obaveznog auto osiguranja koja je najjeftinija i s kojom dobivate najviše dodatnih pogodnosti, baš kao što dobivate na online portalu za osiguranje auta - Osiguraj.me!

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene