FOTO: VIP
FOTO: VIP

VIPNETOVE NOVE „SNACK“ OPCIJE ZA SVAČIJI DŽEP


Zagreb, 18. srpnja 2017. – Vipme korisnici od sada mogu odabrati jednu od četiri nove tarife, a velika novost je uvođenje šest jedinstvenih „snack“ dodatnih opcija prilagođenih svačijem budžetu.

Korisnicima je na raspolaganju uključenje dodatnih „snack“ opcija megabajta te minuta&SMS-ova već od 3kn. Problem manjka megabajta pri kraju mjeseca tako odlazi u povijest, a Vipnetove korisnike dodatno će razveseliti činjenica da nove prepaid tarife za mlade pod nazivom - Za Ziv, Za Snap, Za Chill i Za Zen, dolaze bez naknade za uspostavu poziva.

Inovativne „snack“ dodatne opcije za svačiji džep
Jednokratne „snack“ opcije fleksibilan su i povoljan način nadoplate računa pa tako primjerice za iznos od samo 3 kune korisnik dobiva 200 MB podatkovnog prometa, za 7 kuna dobiva se 500 MB dodatnog podatkovnog prometa, dok nadoplata od 10 kuna donosi dodatnih 1 GB na računu. Uvođenjem inovativnih i povoljnih „snack“ opcija, Vipnet želi omogućiti svojim korisnicima da uvijek budu povezani i uživaju u svom digitalnom društvenom životu. Dobra vijest je da „snack“ opcije dolaze i s dodatnim minutama i SMS porukama. Tako će kupovinom snacka od 5 kuna korisnik dobiti dodatnih 20 minuta i SMS-ova, 8 kuna osigurat će 50 minuta i SMS-ova dok će uplatom od 10 kn korisniku biti na raspolaganju čak 100 minuta i SMS poruka.

Instagram aparat za aktiviranje „snack“ opcije
Jednokratne „snack“ opcije mogu se aktivirati više puta mjesečno, ovisno o potrebi, a traju do kraja isteka tarife. Korisnici će svoju željenu opciju moći aktivirati putem SMS-a, web stranice, aplikacije Moj Vip, ali i putem jedinstvenog Instagram „snack“ aparata. Posjetom Instagram profilu koji predstavlja određenu „snack“ opciju korisnik može brzo i jednostavno kupiti željenu dodatnu opciju, ali i naručiti besplatnu SIM karticu.

Nema da nema surfanja i poziva ovo ljeto uz novu Za Chill tarifu
Uz kompletnu Za Chill tarifu, korisnici za 75 kuna mjesečno na raspolaganju imaju 1000 minuta razgovora i SMS-ova te 3 GB podatkovnog prometa. Za one još opuštenije, dostupna je Za Zen tarifa, koja uključuje 1000 minuta i SMS-ova te čak 6 GB prometa po cijeni od 95 kuna.
Surferima je za 45 kuna mjesečno na raspolaganju Za Snap tarifa koja uključuje 2 GB podatkovnog prometa, dok je onima koji biraju samo razgovore i SMS-ove po cijeni od 45 kuna mjesečno na raspolaganju 500 minuta i SMS-ova unutar tarife Za Ziv. Sve četiri nove tarife dolaze bez naknade za uspostavu poziva, koju je Vipnet ukinuo pažljivo osluškujući želje svojih korisnika.

Za postojeće korisnike Loodilo tarife ostaje mogućnost njezina daljnjeg korištenja ili odabira jedne od četiri nove tarife, koje također omogućuju dijeljenje viška megabajta s Vipme prijateljima, kao i prijenos nepotrošenih MB, poziva i SMS poruka u sljedeći mjesec.