Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osramotili ga

Tuži policiju zbog impotencije!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kineski dužnosnik tužio je policiju, jer ga je, kako tvrdi, osramoćivanjem na javnom mjestu učinila impotentnim.

Neimenovani dužnosnik iz grada Linyi u provinciji Shandong, uhvaćen je u seksualnom činu s jednom od podređenih mu kolegica s posla, na stražnjem sjedalu njegovog automobila. Netom kasnije otkrilo se kako se radi o šefu naplate cestarine na autocesti 206, odnosno mostu Yihe, prenosi weirdasianews.com.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tko je krivac? Slavonski gradovi nisu uspjeli isporučiti važan regionalni projekt: Sada moraju platiti 1,46 milijuna eura odštete Donald Trump - 1 Golema odšteta Kriv je: Trump mora platiti 84 milijuna dolara kolumnistici

>> Vozila, masturbirala, gledala pornić, uhićena

Policajac je prvo primijetio kako se parkirani automobil crne boje čudno 'ljuljka' i odlučio provjeriti o čemu se radi. Ubrzo je ostao nemalo iznenađen, a javnost je ostala još više zatečena nakon što je uhvaćeni dužnosnik sucu za prekršaje priznao kako je isto napravio s još najmanje 13 svojih podređenih kolegica s posla. Čak ga nije bilo sram niti priznati kako zbog svih tih afera ima i dvoje vanbračne djece.

Smatra da mu policija duguje 150.000 dolara odštete

Policiji je rekao kako je za sve zapravo kriva njegova supruga, koje je prva prevarila njega. I dužnosnik i uhvaćena žena platili su kaznu, no par dana nakon incidenta, pohotni se kineski dužnosnik našao pred novim problemom. Otkrio je kako ga je odjednom svladala impotencija, a liječnici su dijagnosticirali kako se radi o psihičkom poremećaju.

Nakon toga stvari postaju uistinu bizarne, jer je taj dužnosnik odlučio policiju tužiti za vrijeme koje mu je uskraćeno u krevetu sa ženama. Dao si je truda i proračunao kako bi pod normalnim okolnostima on do kraja života trebao još imati 5000 seksualnih odnosa te došao do zaključka da ako ga prosječan 'susret' košta oko 24 dolara, onda mu policija duguje blizu 150.000 dolara odštete.

Partnericu nije niti spomenuo

Svoju partnericu u zločinu nije niti spomenuo, kao niti njezinu kompenzaciju. Podnio je pritužbu protiv policije, a njegov slučaj postao je predmet žustre rasprave u Kini. Mnogi vjeruju kako njegovo ponašanje nije bilo primjereno, ali isto tako da se nije radilo o prostituciji. Zbog toga nije zaslužio da ga se na silu izvlači obnaženog iz automobila, smatraju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene