Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ona može sve

Vozila, masturbirala, gledala pornić, uhićena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američka policija uhitila je ženu iz Cincinnatija koja je uspjela, tijekom vožnje simultano masturbirati uz pomoć seksualnog pomagala te gledati istovremeno i porno film.

Taj prometni incident dogodio se prošlog tjedna, a policija je 36-godišnju Colondru Hamilton zaustavila jer su stakla njezinog Pontiaca bila previše zatamnjena. Tada su policajci primijetili i kako su Hamilton hlače potpuno otkopčane i kako joj se u krilu nalazi vibrator piše thesmokinggun.com.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna UVJETNA KAZNA Bivši splitski političar osuđen zbog masturbiranja na javnome mjestu, u parku blizu osnovne škole Iva Anzulović ispred kipa Franje Tuđmana (Foto: Virovitica.net) Aktivistica Iva Anzulović Prvo je bacala izmet na zgradu Vlade, a sad je osuđena jer je na kip Franje Tuđmana stavila vibrator

Policiji je priznala kako je istovremeno gledala i pornić na laptopu, dok je masturbirala i vozila. Privedena je u okružni zatvor u gradu Hamiltonu uz prijavu za nedolično ponašanje i vožnju sa 'smanjenim stupnjem pažnje', a dobila je i kaznenu prijavu za posjed droge, jer joj je policija u torbici pronašla lulu s crackom. Nije prijavljena za vožnju i samozadovoljavanje pod utjecajem droga.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene