Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Taksi zaglavio, mušterija pobjegla

FOTO Sve za mušteriju: Taksijem po stepenicama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan kineski taksist dao se od pijane mušterije nagovoriti da se automobilom spusti po stepeništu. To mu naravno, nije uspjelo, a muškarac ga je opljačkao i pobjegao.

Oko 5 sati ujutrio taksist Xiao Cheng pokupio je prilično pijanu mušteriju. 'Kada smo došli do stepenica gdje je trebao izaći inzistirao je da ga odvezem direktno dolje. Kazao je kako je njegova kuća dolje i da ga moram odvesti na odredište. Jako sam se bojao, no priprijetio mi je da će me pretući ako ga ne poslušam', ispričao je taksist.

Pročitajte i ovo Taksi - 2 Pokrenuli peticiju Domaći taksisti negoduju zbog stranih radnika: "Ne ispunjavaju uvjete za voziti i biti na cestama, a problem je i komunikacija" Policija; ilustracija - 2 Pravila su ista za sve Dvije skupine vozača su pod posebnim nadzorom policije: Dnevnik Nove TV otkriva zašto

'Pokušao sam polako voziti jer sam znao da je dolje rijeka, no taksi je zapeo negdje na pola puta. Čak i tada me optužio da ga nisam dovezao na odredište i zahtijevao kompenzaciju. Dao sam mu sav novac što sam zaradio i jednostavno je pobjegao', ispričao je Xiao.

Stanari okolnih kuća pokušali su mu pomoći, no bezuspješno. Na kraju ga je izvukla dizalica.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene