Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rastjerao muziku

Svećenik opalio romskog svirača nogom u stražnjicu i pritom sočno opsovao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svećenik je navodno zamolio mladoženju da ispred crkve ne dovodi svirače jer mu je nekoliko dana prije toga umrla supruga.

Video koji prikazuje pravoslavnog svećenika kako nogom ispred crkve udara bubnjara u stražnjicu, pa još i pritom sočno psuje, postao je ovih dana viralni hit na Facebooku s više od milijun pregleda.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik Nametnuli mu sankcije 2017. SAD upozorile Dodika: "Griješi ako misli da ćemo stajati po strani dok on provodi secesionističku agendu" Slika nije dostupna Biste li otišle s oltara? Ljubomorna ljubavnica upala na vjenčanje i usred ceremonije izazvala skandal

Snimka nedoličnog istupa jednog 'Božjeg poslanika' je očekivano izazvala silne osude, a ako je za vjerovati onome što se može pročitati u komentarima, povod tako gruboj reakciji svećenika je bila njegova tuga i gorčina zato što je netko izigrao dogovor.

Svećenik jahao bolesnog čovjeka i tako iz njega 'čistio' demone

"Onaj tko je postavio snimku trebao je prvo pomisliti na bol popa Milana, a ne ismijavati ga na ovaj način. Naime, popu Milanu je umrla žena nekoliko dana prije te svadbe i zamolio je mladoženju da ne dovodi muziku ispred crkve ili da održi vjenčanje u drugoj crkvi", napisala je u komentarima jedna dama iz Branjeva, koja je k tome dodala da je pop Milan divan čovjek.

Unatoč njezinom pojašnjenju, većina je svejedno ostala dosljedna u tvrdnji da se svećenik nije imao pravo tako grozno ponijeti prema romskim sviračima, a kako je taj incident izgledao, najbolje je da pogledate sami. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene