Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Par je unatoč incidentu uplovio u bračne vode. Možete li zamisliti kako biste reagirali u takvoj situaciji?


Da usred vjenčanja čujete da vam dragog optužuju za preljubništvo, biste li tog trenutka sišle s oltara ili biste na njemu ostale i dale mu svoju ruku? Pitanje je to o kojemu u ovom trenutku brojne raspravljaju, a povod je sljedeći video koji je u srijedu postao viralan.

Vezani članci Pogled iz sppavaće sobe (FOTO: Instagram/agranovych) Ova naizgled sasvim obična fotografija joj je pomogla da otkrije da joj je suprug preljubnik i lažljivac Slika nije dostupna Ljubavna drama: Popela se suprugu na auto kako ne bi mogao otići s drugom

Naime, baš kao što svjedoči snimka, jedna nepoznata djevojka nije uspjela zatomiti bijes i ljubomoru u sebi, te je došla upropastiti vjenčanje muškarcu s kojim je prethodnu noć, tako je barem rekla, spavala.

"Dakle, zato si napustio moju kuću jutros?", upitala ga je usred ceremonije i pritom naglasila da mladoženja i ona nisu imali avanturu koja je trajala samo jednu noć.

Trajali su koliko i utrka na 100 metara: Mladenci se posvađali tek što su sišli s oltara

Djevojka nije dobila odgovor jer je mladoženja odlučio ne reagirati, no da se tamo nije našla bez razloga, da se zaključiti i iz reakcije kuma kojemu je skandal očito bio zabavan (reklo bi se iz njegovog osmijeha da je jako dobro znao tko to prekida svečanost, op.a.).

Bilo kako bilo, ljubavnica je potom ispraćena s vjenčanja, a mladenka i mladoženja su tek koju minutu kasnije uplovili u bračne vode. Potvrdio je i to autor videa William Brown, koji je ostao iznenađen brojem pregleda snimke u jednoj noći.

Zapis je, pojasnimo, na YouTube postavio još 31. prosinca 2014. godine, međutim video je tek sada postao popularan zahvaljujući tome što ga je netko iskopirao i objavio na Facebooku.

Williams u komentarima nije napisao jesu li supružnici i danas zajedno ili je u međuvremenu ipak došlo do brodoloma, no zato su mnoge pripadnice ljepšeg spola istaknule da ne bi ostale hladne kao što je to uspjela djevojka u vjenčanici.