Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ima se, može se

Kada se bogati Romi žene: Derali eure i njima posipali mladenkinu krunu od zlata!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lokalni su mediji došli do podatka da je svadba sveukupno stajala nešto manje od 40 tisuća eura.

Eva (19) i Lukaš (20), dvoje Roma iz Mihalovca, grada u istočnoj Slovačkoj, upravo su postali viralni hit na YouTubeu zahvaljujući raskošnoj svadbi kakve se ne bi postidjele niti holivudske zvijezde.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Bogataši bogatiji no ikad Sankcije Zapada su podbacile otkriveno koliko su "teški" ruski oligarsi Pomahnitali medvjed u Slovačkoj, ilustracija Harao ulicama grada Slovačke vlasti podigle dronove kako bi ubile pomahnitalog medvjeda: Ozlijedio je 10-godišnju djevojčicu i još četvero ljudi

Već prvi kadrovi videa otkrili su da se ni na čemu nije štedjelo, pogotovo ne na modnom izričaju mladenke na čijoj je glavi zasjala kruna od zlata vrijedna 3500 eura!

Po spomenutoj su se kruni posipale potrgane novčanice od 50 eura, prava sića u odnosu na ono što je u ruke dobivala 'muzika'.

Glazbenike dovedene iz Velike Britanije častilo se novčanicama od 100 i 500 eura, a 'zelembaćima' se kitilo i mladenku baš kao da je božićno drvce. 

Sve u svemu, zlata je na vjenčanju bilo otprilike koliko biste našli i u Alibabinoj špilji, a valja primijetiti da nije manjkalo niti drugog luksuza, limuzina, prvorazrednih delicija.

Slovački mediji objavili su i to da se ulazak u brak Eve i Lukaša slavio od petka do ponedjeljka uz 80 gostiju, da je svadba pomno planirana još od siječnja te da je na nju utrošeno nešto manje od 40 tisuća eura (jasno, u to nisu uračunate sve silne novčanice kojima se častilo). 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene