Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prolaznici ga gledaju

Tri tjedna s 400 paukova, otrovnih...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U poplavi različitih ideja za ulazak u knjige rekorda, Australac Nick Le Souef se odlučio na jedan koji izaziva gađenje i strah mnogih osoba. Le Souef će, naime, tri tjedna provesti zatvoren sa 400 paukova.

Ovaj pokušaj ulaska u rekord pratiti će i svi zainteresirani jer će Le Souef rekord pokušati oboriti boraveći u izlogu svoje trgovine. Zajedno s njim nalaziti će se 400 paukova triju vrsti: malajski huntman, kućni crni pauk i australski redback koji je sličan crnoj udovici koju možemo naći i na našim prostorima.

Pročitajte i ovo Banane - 4 Voli banane Evakuirana trgovina nakon što je voditelj vidio otrovnog pauka čiji ugriz kod muškaraca može izazvati višesatnu erekciju Osijek Novosti od jeseni Mnogima je trn u oku, nije ga bilo gotovo pet godina, a sada se vraća u grad na Dravi

>> Strah od pauka razvija se još prije rođenja

>> Dok se odmarao na plaži, otrovni pauk ga ubo u penis

Bez obzira na veliki broj paukova, Australac ih se ne boji. 'Cijeli život boravim s paucima i niti najmanje ih se ne bojim. U svakom trenutku ih lako mogu zbaciti sa sebe. Ne vjerujem da će me neki od njih ugristi', izjavio je Le Souef čiji pokušaj privlači prolaznike od kojih su mnogi već izazvali sablažnjenje ovom idejom. Inače, Le Souef će ovim pokušajem skupljati i novac za humanitarnu zakladu za djecu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene