Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kupao se gol

Dok se odmarao na plaži, otrovni pauk ga ubo u penis

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladi Kanađanin se prvo okupao gol, pa odlučio odmoriti na plaži, ali nije računao na ugriz otrovnog pauka i to u penis.

Kanađanin se u Novom Zelandu odlučio okupati gol, a kada se vratio na plažu, zaspao je. Dok je on spavao, do njega je došao otrovan pauk koji ga je ubo u penis. 22-godišnjak je na kraju završio u bolnici. Tamo se nalazio čak 16 dana, jer mu je prijetila upala mišića srca.

Pročitajte i ovo Ilustracija Iscrpljeni vatrogasci Zombi požari usred zime stvaraju goleme probleme u Kanadi: Stručnjaci objasnili koliko su opasni Ubojstva u Kanadi istraga policije Horor u Kanadi: Muškarac (29) ubio pet članova obitelji, među njima i dvomjesečnu bebu

'Kada se probudio je shvatio kako mu je penis jako natekao. Primijetio je i crvenu točku usred uda. Uskoro je uslijedila vrućina, glavobolja i malaksalost', opisao je doktor Nigel Harrison, koji je mladog Kanađanina liječio. Dan nakon ugriza, mladić je osjetio bolove u prsima, ali i druge simptome, koji su liječnicima ukazali da se radi o ugrizu pauka vrste Katipo. Ta vrsta pauka je na Novom Zelandu inače dosta rijetka, a njegov otrov se izjednačava s onim od crne udovice.

Pacijentu je zatim ubrizgan protuotrov i poslan je u regionalnu bolnicu, gdje su mu se opet počeli javljati problemi sa srcem, prenosi 24ur.com. Nakon toga je premješten u veću bolnicu, gdje je ostao do kraja liječenja. Nakon 16 dana konačno se mogao vratiti u Kanadu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene