Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Od 1995. godine broj onih koji tvrde da su vidjeli NLO u stalnom je porastu.


Prema tvrdnjama američkog Nacionalnog izvještajnog NLO centra, od 1905. godine bilo je 90 tisuća vjerodostojnih NLO viđenja. Objavljena je i nova interaktivna karta koja prikazuje svako od njih.

Vezani članci Lokalni izbori, ilustracija Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, općina, selo, grad, županija Lokalni izbori, ilustracija INTERAKTIVNA KARTA: Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, općina, selo, grad, županija

Mjesto na kojem je netko vidio NLO označeno je krugom, a što je veći krug znači da je za lokaciju zaprimljeno više izvješća. Klikom na krug možete pročitati svjedočanstva onih koji su NLO na toj lokaciji vidjeli, kao i datum, vrijeme, oblik letećeg objekta, te pregledati dostupne fotografije i videe.

Ovi zanimljivi festivali slave sve od komaraca i letećih tanjura do rajčica!

Uz pretpostavku da što veći broj izvješća neku lokaciju čini vjerodostojnijom, onda je park Tinley u Illinoisu najvjerodostojniji sa 77 viđenja. Washington je pak savezna država s najviše viđenja NLO-a po stanovniku. Datumi na koje netko najčešće vidi NLO u SAD-u su oko Stare i Nove godina i 4. srpnja, odnosno američkog Dana nezavisnosti. Broj ljudi koji su prijavili viđenje NLO-a u stalnom je porastu od 1995. godine.

Ukoliko ste među onima koji žele znati više o navodnim posjetima izvanzemaljaca detaljnije proučite interaktivnu kartu OVDJE.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju