Ludi svijet zabave

Ovi zanimljivi festivali slave sve od komaraca i letećih tanjura do rajčica!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Naki od najmanjih američkih gradova imaju najluđe festivale koji iz godine u godinu privlače sve više ljudi.

Ljeto je vrijeme za zabavu i uživanje pa samim time idealan termin za neke od najbizarnijih festivala za koje ste čuli. Zanimljivo je i to da neke od tih uvrnutih festivala organiziraju mali gradovi za koje neki nikada nisu ni čuli.

Pogledaj i ovo Ivana Delač Što ih se dojmilo? Čarobno blagdansko putovanje: Ivana Delač sa sinom uživala na Floridi, kući se vratila prepuna dojmova

Goldie prije Outlooka u Zagrebu - Pogledajte što nam je sve otkrio u intervjuu

Jedan od takvih uvrnutih festivala svakako je Festival Sirena

Ovo je jedan od najvećih umjetničkih festivala u New Yorku koji slavi mitove i legende, ali prije svega sirene. Festival sam po sebi i nema neki određeni cilj ali je idealna prilika za sve one koji to žele da obuku svoje kostime sirena i uživaju među istomišljenicima.

Roswellski NLO festival

Svakog ljeta u New Mexicu u blizini mjesta Roswell organizira se NLO festival koji slavi slučaj iz davne 1947. kada je na zemlju navodno pao leteći tanjur, a američka vojska uhvatila izvanzemaljska bića. Od tada traje ludilo vezano uz NLO. Na ovom festivalu možete prošetati svoj omiljeni šešir u obliku svemirskog broda, gledati laserski show ili pak natjecanje kućnih ljubimaca-svemiraca.

Spektakularni party o kojem svi pričaju - 180 tisuća partijanera u Splitu

Veliki teksaški festival komaraca

Ovo je vrlo vjerojatno jedini festival na svijetu na kojem možete dozivati komarce! Ne samo da ih možete dozivati već se možete u tome i natjecati s drugim ljubiteljima komaraca. Nismo sigurni da bi ovaj festival bio naš prvi izbor iz vrlo očitih razloga.

Umjetnički festival rajčica

U Nashvilleu možete posjetiti festival i razgledati umjetnine, to i nije ništa spektakularno samo po sebi da sve umjetnine nisu napravljene upravo od rajčica! Festival traje dva dana, a natjecatelji moraju gurati, vući ili nositi svoja umjetnička dijela. Osim toga nudi vam se prilika da postanete kralj ili kraljica rajčica. Priznajte, ovo zvuči kao ostvarenje sna.

Ako pak ipak više volite klasične, glazbene festivale, naša obala i otoci tijekom ljetnih mjeseci nude ih na pretek.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene