Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Već je od samog početka sve pošlo po zlu.


Surfer Tom Dosland doživio je i preživio prije tjedan dana na Havajima pad s vala visokog čak - 12 metara! Dosland je jedva dočekao da se dočepa 'morskog monstruma', međutim već je od samog početka sve pošlo po zlu.

Vezani članci Sudar (Foto: Screenshot/YouTube) Pretjecanje na uskoj zavojitoj cesti završilo prevrtanjem triju automobila, a jedan vozač sve je snimio Pad (Foto: Screenshot/Twitter) Kamera skoro snimila tragediju: Dječak preživio pad s balkona jer mu je pad ublažila rikša

Vjetar mu je točno uoči 'ulaska na val' bacio vodu u oči zbog čega gotovo ništa nije vidio, a jednom kada je napokon progledao situacija je već bila dramatična.

Baš jezivo: Pilot u posljednjoj sekundi odgodio slijetanje da ne dođe do tragedije

"Odmah mi je bilo jasno da to neće dobro završiti. Činilo se kao da padam s litice. Vodu sam pogodio licem te vam mogu reći da je to baš bio gadan udarac, kao da sam sudjelovao u prometnoj nesreći. Bio je toliko snažan da sam se na trenutak 'oduzeo', čak toliko da sam zaboravio aktivirati prsluk", prepričao je Dosland novinarima portala Surfer Mag to iskustvo koje je kamerom uspio zabilježiti njegov kolega Bruno Lemos.

Doslandu je daska ostala potpuno uništena, no unatoč prvotnom šoku i natučenosti, već se sutradan vratio u more. Pogledajte kako je to izgledalo.  

Simply crazy this wipe out - tom dosland

Posted by Bruno Lemos on Thursday, January 28, 2016