Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oluja Gertruda

Baš jezivo: Pilot u posljednjoj sekundi odgodio slijetanje da ne dođe do tragedije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Naleti vjetra dosezali su brzinu veću i od 230 kilometara na sat.

Važno je naglasiti da nitko nije ozlijeđen u nijednom od navedenih slijetanja, te da je isti taj dan u zračnu luku bez ikakvog problema sletjelo svih 70 zakazanih zrakoplova. Da je situacija bila van dopuštene promet bi sigurno bio obustavljen. Oluja Gertruda žestoko je ovih dana pogodila Veliku Britaniju, no unatoč naletima vjetra koji su mjestimice puhali brzinom većom i od 230 kilometar na sat, zrakoplovni promet nije prekinut što je pojedinim pilotima zadavalo goleme glavobolje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tragedija na odmoru Čeh fotografirao divovske valove na Kanarima: Pao u more i poginuo Nevrijeme u Hrvatskoj - 5 službe na terenu Objavljeno kada će biti uklonjena dizalica koja je pala za vrijeme nevremena u Rijeci

Vjeruje da je našao rješenje: 'Putnici ubuduće neće ginuti u zrakoplovnim nesrećama'

Pogledajte samo kroz kakav je to pakao prošao čovjek koji je upravljao ovim Easyjetovim zrakoplovom, što ga je to zadesilo dok je u petak pokušavao sletjeti u luku Leeds Bradford.

Ništa lakše nije bilo niti njegovim kolegama, pa ako vas ovakvi zapisi ne plaše, pogledajte u nastavku iz kakvih su se situacija pak oni izvlačili.  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene