Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kako bi nepobitno ustanovila je li poštar, dostavljajući paket, stvarno pokazao spolovilo maloljetnici, sutkinja je u gradu na sjeverozapadu Njemačke odredila da se dotični organ izmjeri.


Kako piše list Bild, majka maloljetnice u gradu Leeru u Istočnoj Friziji podnijela je prijavu protiv poštara, u kojoj tvrdi da je pri predaji paketa njezinoj kćeri otvorio šlic pri čemu mu se vidjelo spolovilo.

Vezani članci Let LH350 Zrakoplov imao problema sa spuštanjem, snimka radara otkriva mogući razlog Jason Derulo Nedavno se hvalio veličinom svoje muškosti na Instagramu, a ona mu je sada kompjuterski uklonjena

Poštar poriče krivnju, a nasuprot iskazu maloljetnice i njezine majke stoji iskaz njega i njegove supruge.

Pri tome, suprugin iskaz mogao bi se pokazati ključnim. U sudskom zapisniku zabilježeno je da je rekla: "Oprosti zlato, ali tvoj penis je prekratak, ne može viriti iz hlača".

Nevjerojatno što je napravila stricu koji ju je pokušao silovati!

Sutkinja je reagirala na taj iskaz i odredila da se spolovilo izmjeri. Nije prihvatila prijedlog obrane da optuženi pokaže spolovilo sudskom vijeću.

"Ako se supruga tako izjasni pred sudom, onda moram reagirati. Najjednostavnije je rješenje da sudska medicina u Oldenburgu utvrdi koliko je stvarno centimetara", obrazložila je sutkinja svoju odluku. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook