Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traga se za napadačem

Nevjerojatno što je napravila stricu koji ju je pokušao silovati!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Indijska djevojčica odsjekla je penis svome stricu nakon što ju je već drugi put u mjesec dana pokušao silovati. Lokalnim je stanovnicima muškarac od prije poznat po neobičnim tantričkim obredima.

Incident se dogodio prije 20 dana nakon što su roditelji svoju maloljetnu kćer odveli kod strica kako bi je izliječio, budući da se razbolila. No, ovaj se put djevojčica pripremila i sa sobom je ponijela nož.

Nakon što ju je muškarac ponovno pokušao silovati, djevojčica je posegnula za nožem i odsjekla mu penis kako bi se spasila.

Pročitajte i ovo Trojica muškaraca osumnjičenih za silovanje blogerke Strašan zločin Objavljene prve fotografije uhićenih zbog brutalnog silovanja blogerice: "Prislonili su mi nož na vrat i rekli da će me ubiti" Travel blogeri Fernanda i Vincente Horor na putovanju Dramatična objava popularnih blogera: "Večeras su je grupno silovali, njih sedmorica, kurvini sinovi!"

Slučaj je prijavila seoskom vijeću, ali oni nisu ništa poduzeli. Nakon toga se obratila policajkama u obližnjoj policijskoj stanici te oni intenzivno tragaju za nestalim napadačem, prenosi The Independent. 

Djevojčicu (14) silovali po naredbi seoskog vijeća

Nastojnik policijske stanice u Alam Nagaru izjavio je kako je muškarac zlorabio obiteljski položaj i povjerenje djevojčice te da su oni preuzeli slučaj nakon što se seosko vijeće nije htjelo založiti za žrtvu.

Na pitanja hoće li se podnijeti prijava protiv djevojčice odgovorio je da bi joj trebali zapljeskati za hrabrost, a ne je optužiti jer jer je to učinila u samoobrani.

U Indiji se svakodnevno izvještava o seksualnim napadima diljem zemlje, a javnost je o problemu pozicije žena u Indiji osvještena tek 2012. godine nakon što je grupa muškaraca silovala studenticu koja se vraćala s prijateljima iz kina.

Nakon tog incidenta Vlada je uvela niz strožih kazni za silovatelje i ubrzala rad sudova koji procesuiraju takve slučajeve.

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene