Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neke stvari su samo za djecu...

Što bi ovdje moglo poći po zlu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Spuštanjem vodenim toboganima djeci je jedna od omiljenih zanimacija, no kada se odrasli pokušavaju zabaviti na istome, priča ne završava najsretnije.

Vodeni tobogani na napuhavanje se možda i odraslima čine primamljivima, no evo zašto bi se na njima trebala igrati samo djeca. Ne znamo je li to bila neka zaigrana žena koja nije mogla odoljeti spuštanju po toboganu ili samo brižna majka koja je htjela pomoći svome djetetu da se spusti, no kako god bilo, sigurno to nije ovako zamislila.

Pročitajte i ovo Spašavanje Jezerski vrh - 4 Kobno planinarenje Detalji stravične nesreće u Albaniji: Poginula hrvatska znanstvenica, 10 sati trajala je akcija spašavanja preostalih planinara Pad helikoptera u Norveškoj Tragedija u Norveškoj Tijekom misije potrage i spašavanja srušio se helikopter: Jedna osoba poginula, petero ozlijeđeno

>> Kada se voditelj Dnevnika počne urnebesno smijati...

Žena se svim silama trudila popeti na vrh tobogana i kada je bila tik pred ciljem, okliznula se i pala pomevši za sobom još nekoliko dječice koja su se nalazila iza nje.

Je li ovaj video smiješan ili pak žalostan, procijenite sami.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene