Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Spuštanjem vodenim toboganima djeci je jedna od omiljenih zanimacija, no kada se odrasli pokušavaju zabaviti na istome, priča ne završava najsretnije.


Vodeni tobogani na napuhavanje se možda i odraslima čine primamljivima, no evo zašto bi se na njima trebala igrati samo djeca. Ne znamo je li to bila neka zaigrana žena koja nije mogla odoljeti spuštanju po toboganu ili samo brižna majka koja je htjela pomoći svome djetetu da se spusti, no kako god bilo, sigurno to nije ovako zamislila.

>> Kada se voditelj Dnevnika počne urnebesno smijati...

Vezani članci Protiv lažne medicinske sestre podignute su prijave - 1 Bizarna ispovijest: Lažna medicinska sestra pacijenticu vodila po bolnici i radila testove na COVID Fail Klizanje u parovima je zimski sport kojim se ne želite baviti na svojem prilazu

Žena se svim silama trudila popeti na vrh tobogana i kada je bila tik pred ciljem, okliznula se i pala pomevši za sobom još nekoliko dječice koja su se nalazila iza nje.

Je li ovaj video smiješan ili pak žalostan, procijenite sami.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.