Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čitao vijest iz crne kronike

Kada se voditelj Dnevnika počne urnebesno smijati...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Smijeha nikada dosta pa kolega iz susjedne BiH sigurno neće zamjeriti što sada snimka njegovog smijeha uslijed vođenja dnevnika nasmijava sve nas.

U nekim se situacijama ljudima itekako teško prestati smijati, no kada vas smijeh uhvati dok čitate vijest iz crne kronike za vrijeme dnevnika koji ide uživo, e to nije nimalo ugodno.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik obrana želi Schmidtovo svjedočenje Nastavljeno suđenje Dodiku, a on poručio: "Ovo je namješteni politički proces" Iris Žerić, koordinator kampa Lipa Migrantski kamp Lipa Nakon što je razbijen krijumčarski lanac koji je zarađivao milijune eura Dnevnik Nove TV doznao što se događa u kampu pored granice s Hrvatskom: "Ima ih na svakom koraku"

Naravno, nije ugodno kolegi novinaru jer koristi zadnje atome snage i koncentracije da ne prasne u smijeh, dok svi koji ga gledaju zavaljeni u svojim naslonjačima uživaju i vrlo vjerojatno se  - slatko smiju. Snimka je na YouTubeu objavljena prije nekoliko tjedana.

Stoga, evo i vama 'veseli trenutak' kolege s Radio televizije Bosne i Hercegovine koji se više, manje uspješno nosio s navalom smijeha.

>> Ponekad doista nije lako biti novinar 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene