Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NEKA ZABAVA POČNE: VOĆE vs POVRĆE

Stikeez figurice vratile su se u Lidl

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR PR PR PR PR +0 PR Galerija 1/4 >>
Pitate se tko su Blitz, Maggy, Lorus, Nom-Nom, Yip-Yap i ostalo šareno društvo?

 Ove preslatke figurice u obliku voća i povrća žive u Lidlu, zovu se Stikeez i oduševit će vaše mališane. Kolekcija sadrži ukupno 24 figurice, a svaka od njih ima svoje ime i opis, koji najmlađima kroz zabavne zagonetke približava koristi konzumiranja svježeg voća i povrća, a istovremeno ih motivira na igru i druženje. Naime, osim figurica, u kolekciji su i album i vrećica za čuvanje Stikeeza, kao i ploča za igru.

Pročitajte i ovo PR Oglas Lidl i udruga Palčići uručili vrijednu donaciju KBC-u Zagreb Ilustracija Ocjena zaposlenika Ovo su najbolji poslodavci u Hrvatskoj, jedna vrsta kompanija napravila je znatan skok na ljestvici

PR PR

Kako sakupljati Stikeez?

Album i vrećica su u prodaji, dok se Stikeez figurice dobivaju gratis pri kupnji u Lidlu. Od ponedjeljka, 20. kolovoza, za svaku kupnju u iznosu najmanje 90 kuna u bilo kojoj Lidlovoj trgovini, na blagajni se dobiva jedna Stikeez figurica. Osim ploče za igru, Lidl je za najmlađe ovoga ljeta pripremio i super zabavnu Stikeez mobilnu aplikaciju, putem koje vaši klinci mogu virtualno uzgajati voće i povrće, učeći usput o svim prednostima voća i povrća.

PR PR

Za detalje posjetite Lidlovu internetsku stranicu www.lidl.hr ili pratite Lidl na društvenim mrežama!

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene