Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Biste li je probali?

Sretan vam rođendan!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da su umjetnička djela jestiva, dokazala je umjetnica iz Njemačke koja izrađuje nimalo tradicionalne torte.

Neobične torte napravljene su po uzoru na zbirku voštanih modela iz 18. stoljeća, koji prikazuju ljudsku anatomiju . Zbirka je izložena u Firenci u muzeju morbidne anatomije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Veliko priznanje Tomislav Karamarko najbolji je hrvatski kuhar Slika nije dostupna Rutinsko skeniranje Pronašli 18 smrznutih ljudskih glava u pošiljci na aerodromu

Torte proizvodi umjetnica Annabel de Vetten, koja se u slobodno vrijeme bavi i mađioničarstvom. Svoja znanja iskorištava kako bi napravila unikatne torte i druga ukusna jela, dekorativne keksiće i kokice neobičnih okusa.

>> Najstrašnija torta na svijetu!

Annabelina kulinarska umijeća protežu se od lijepog do zločestog te od umjetničkog do anatomijskog. Iako teži umjetničkom i kreativnom dekoriranju torti, izrađuje i tradicionalne torte po narudžbi.

Neobične torte i kolači savršen su dar za mnoge prilike, poput rođendana, rođenja djeteta, vjenčanja, tematskih zabava ili godišnjica. Za svoje proizvode, Annabel koristi razne okuse - od onih tradicionalnih, pa sve do egzotičnih.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene