Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mogla bi i ugristi nazad

Najstrašnija torta na svijetu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zamislite da vam je danas rođendan te da vam prijatelji stignu s poklonom poput ovog na fotografijama! Zasigurno biste u prvi mah progutali 'knedlu' u grlu.

Riječ je vrlo maštovitoj torti s iznimno uvjerljivom, ali slasnom replikom burmanskog albino pitona na vrhu. Ovu tortu osmislila je Francesca Pitcher iz slastičarne North Star Cakes.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna UHIĆEN U BEČU Psihijatar srpskog podrijetla tortom otrovao kolege: "Svi su prvo posumnjali na zarazu koronavirusom" Slika nije dostupna Snimku objavio bend Citirala Thompsona i Bulića: Pjevala mu je, slala tortu, a sad je isplivao i nadahnut govor Predsjednice na Bandićevu rođendanu

>> Nećete vjerovati o čemu se radi!

Pitcher je tortu priredila za rođendan kćeri, unatoč činjenici da se i sama jako boji zmija. Možda se zapravo njezin recept može primijeniti i ako želite zauvijek zgaditi uživanje u tortama i kolačima.

Fotografije torte objavljene su i na Facebooku i postale su veliki hit. Pogledajte galeriju.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene