Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrabra tinejdžerica

Spava s kućnim ljubimcem - tigrom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tinejdžerica s Floride ima šestomjesečnog tigra za kućnog ljubimca, a svaku noć, njezin 'tigrić' i spava u krevetu s njom.

Otkako je rođen, bengalski tigar Will spava sa svojom 17-godišnjom gazdaricom Felicijom Frisco, koja se u potpunosti brine o njemu, poput majke. 'Njegova dlaka mi ulazi u nos i nalazi se posvuda po posteljini', kaže Felicia, a prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Spašavanje pilota na Floridi Lakše ozlijeđen VIDEO Avion mu se srušio među aligatore i krokodile, spasili ga nakon devet sati Uragan poharao Floridu - 1 Opasnost još nije prošla VIDEO/FOTO Uragan Idalia poharao Floridu: Val od gotovo 5 metara potopio naselje, stotine tisuća ljudi bez struje

>> FOTO: Intervju s tigrom

Tvrdi da je njezin Will umiljat, a dodaje kako se briga o njemu ne razlikuje od one za normalnog kućnog ljubimca, poput psa. 'To je kao da se brinete o psu. Ako se brinete o tigru, za vas je to normalna stvar', zaključila je. No, njezini roditelji naučili su je da nikad u potpunosti ne vjeruje životinji.

Odbacila ga majka pri rođenju

'Uvijek mi kažu da nikad u potpunosti ne vjerujem životinji, čak niti psu. Moraš se pobrinuti da si svjesna rizika kojem se izlažeš', prepričala je savjet roditelja. Ipak, Will nije prvi tigar koji je dijelio postelju s Felicijom, jer prije njega i njegov otac Daruba je spavao u istom krevetu.

Felicia se brine o Willu jer ga je odbacila njegova majka još pri rođenju. Što se tigra tiče, ta je tinejdžerica jedina majka koju poznaje otkako zna za sebe.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene