Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nezahvalno je govoriti o tome da fotografija dokazuje kako postoji život poslije smrti, no da je sliku zanimljivo barem pogledati, nije upitno.


Amerikanac Saul Vazquez objavio je u utorak na Facebooku fotografiju koja je zaintrigirala milijune ljudi zbog neobičnog detalja. Naime, pojedini vjeruju da je Vazquez zabilježio dušu kako napušta tijelo nakon fatalne prometne nesreće u kojoj je poginuo motorist.

Vezani članci Aleksandar Bogdanović Potresno pismo udovice osječkog glumca Aleksandra Bogdanovića: "Čula sam zvuk koji je uništio moj život" Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Nestao vozač koji je skrivio stravičnu nesreću u kojoj je život izgubio Šaban Šaulić

Fotografija je zabilježena u okrugu Powell u Kentuckyju u utorak poslijepodne, a novinari postaja LEX 18 su potvrdili da je žrtva prometne nesreće preminula u bolnici.

Vasquez je novinarima iste postaje potvrdio da sliku nije digitalno obrađivao, a i rečenice koje je napisao na Facebooku svjedoče tome da u trenutku objave nije znao da je netko smrtno stradao.