Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kad te ponese alkohol...

Snimile ga nadzorne kamere: 'Seksao se' s parkiranim Land Roverom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je muškarac u Velikoj Britaniji uhvaćen u 'seksu' s Land Roverom parkiranim na cesti.

Pijanog Daniela Coopera nadzorne su kamere snimile kako s hlačama spuštenim do gležnja i podignutom majicom simulira seks s Land Roverom koji je bio parkiran ispred jednoga restorana što ga je uvalilo u nevolje, piše The Mirror.

No, to nije sve, šokirani svjedoci koji su se u zatekli u restoranu kada je u njemu bio i Cooper, policiji su ispričali da je prije scene s Land Roverom simulirao seks i s pultom, a zatim s hlačama oko gležnjeva i podignutom majicom legao na pod radeći isto.

>> Seksali se u taksiju i izazvali KAOS!

Kada su ga priveli, nestašni 24-godišnjak je policiji rekao da se apsolutno ničega ne sjeća jer se jako napio te da inače baš i nije naviknut na alkohol. Priveden je  na Prekršajni sud, gdje je njegov odvjetnik kazao da je Cooper jako posramljen te da je riječ o odgovornom obiteljskom čovjeku.

Pročitajte i ovo Ilustracija laseri na ratnim brodovima Novo moćno oružje moći će pogoditi kovanicu s udaljenosti od jednog kilometra, a to će koštati tek malo više od 11 eura Ilustracija Nije mu prvi put Pijani muškarac u osam ujutro upravljao automobilom bez vozačke dozvole: Prijeti mu vrtoglava kazna

Ipak, dobio je tromjesečnu zabranu izlazaka petkom, subotom i nedjeljom u razdoblju od 19:00 do 7:00 sati idućega dana.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene