Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan par iz Kine izazvao je potpuni kaos u prometu jer su se seksali u taksiju.


Par iz Šangaja se prepustio strastima i seksao u taksiju te tako iznenadio sve koji su se u tom trenutku našli na cesti. Jedni su bili šokirani onim što vide, a drugi oduševljeni. Mnogi su skretali i usporavali kako bi ih što bolje vidjeli te tako izazvali potpuni prometni kaos, piše The Mirror.

>>
Izgradili 9 drive-in garaža za seks

Jedan je motociklist čak snimao sve što se dogodilo. 'Bio sam na cesti pored njih i vidio sam ih kako se ljube, a onda su se zanijeli i počeli seksati pa sam ih odlučio snimiti', kazao je motociklist čije ime nije poznato.

Par se toliko zanio da nije ni primijetio što se oko njih događa. No, kineski policajac nije bio oduševljen njihovim činom, a okrivio je taksista za kojeg je rekao da je trebao misliti na sigurnost na cesti. 'Trebao je zaustaviti automobil i reći im da izađu', kazao je.

Vezani članci Stanari Miramarske blokirani radovima na cesti Totalni kolaps u Zagrebu: Stanari zvali policiju da ukloni automobile, neki posegnuli i za sjekirom Vozači iz pakla (Foto: thechive.com) Neki vozači zaslužuju poseban krug pakla... ili barem oduzimanje vozačke

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook