Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Eto dokaza

Fotografija od milijun 'lajkova': Sve stari, samo ljubav može ostati zauvijek mlada

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zaljubljeni kao i prvoga dana.

Hannah Nicole Kent prije dvadesetak sati je na društvenoj mreži Facebook objavila predivnu fotografiju koju je potpisala pravim riječima: "eto nam podsjetnika da nam tijela stare, ali da naša ljubav ne mora".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sve zbog poljupca Jedna njezina poruka je bila dovoljna da doleti iz Australije u Hrvatsku Slika nije dostupna Samo ljubav Muž dvije godine sadio cvijeće kako bi vratio volju za životom bolesnoj ženi

Naime, Kent je u jednoj trgovini srela stariji bračni par čija je ljubav nedvojbeno ostala mlada baš kao prvog dana, a prizor kojemu je svjedočila je ostatku svijeta ovako prenijela:

"Zatekla sam supruga kako pomaže svojoj ženi da izabere odgovarajuću šminku njezinoj boji kože. Bila je toliko zabrinuta hoće li pronaći pravu da ju je uhvatio 'ženski' trenutak, panika. 

Pitali smo starije za savjete o ljubavi i vezama

Međutim, on je bio nevjerojatno koristan. Smirivao ju je, pomagao joj da nađe što traži, a na kraju ju je i poljubio u čelo. Bio je to tako jednostavan način da joj pokaže koliko je njegova ljubav prema njoj velika", napisala je Kent, čiju je sliku od objave sa "sviđa mi se" označilo gotovo 800.000 ljudi.

Dirljivu fotografiju svakako pogledajte i vi, a ne bude li vam romantike dosta, pročitajte i poneku priču koju su ispod slike ostavili korisnici grupe. Neke su od njih toliko divne da bi i kamen smekšale. 

 

"This husband was helping his wife choose a make-up that matched her skin tone. She was so concerned about finding the...

Posted by Love What Matters on Wednesday, February 17, 2016

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene