Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podvala

Samsung kaznu Appleu od 1 mlrd. platio u kovanicama od 5 centi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američka porota presudila je da je južnokorejska kompanija Samsung kopirala ključna obilježja iznimno popularnih uređaja iPhone i iPad.

Zbog toga američkoj tvrtki Apple mora platiti više od milijardu dolara odštete. Samsung je već najavio protutužbu, a do tada su se iz ove kompanije odvažili na neobičnu isplatu.

Pročitajte i ovo Ilustracija na 12 godina zatvora Dvojica osuđena zbog strijeljanja zarobljenih hrvatskih vojnika u Glini Zastava Islamske republike Pripadnik ISIL-a U BiH osuđen terorist koji se predstavljao kao humanitarac u Siriji

Naime, Samsung je ispred sjedišta Applea kamionima dovazao iznos koji su bili duzni isplatiti. Ništa ne bi bilo neobično da se ne radi o činjenici je Samsung iznos od milijardu i 51 milijun Appleu isplatio u kovanicama od 5 centi, kao osvetu za presudu američkog suda.

>> Moraju platiti Appleu preko milijardu dolara odštete zbog kopiranja!

Ova je priča doživjela veliki odijek na internetu. Internet portali su je masovno počeli prenositi. Međutim, ipak se radi o podvali. Priča je objavljena na španjolskom portalu Frontenet.com i od tada se neprovjerena krenula prenositi po portalima. U originalnom su tekstu čak i citirali stručnjake koji objašnjavaju kako Samsung zakonski može na ovakav način isplatiti Apple .

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene