Grad West New York u New Jerseyu posljednjih dana privlači desetke vjernika nakon što je na jednom drvu u središtu mjesta navodno viđeno čudesno ukazanje Djevice Marije.


Ovaj grad, koji se nalazi na rijeci Hudson preko puta Manhattana, dosada je bio poznat po visokoj stopi kriminaliteta i gradonačelniku koji je optužen za informatičko piratstvo. No, na glavnoj aveniji u gradu nalazi se i drvo ginka i vjernici su u toj pukotini na stablu navodno vidjeli 'Gospu od Guadalupe', ime Djevice Marije na američkom kontinentu koje je dobila nakon što se navodno prikazala u Meksiku prije više stoljeća.

Vezani članci Ivica Maštruko i Sanja Jurišić - 1 Maštruko: "Dozvola za vjerske obrede je politička, Stožer podilazi Crkvi. Nema razloga da se ne dozvole slična okupljanja primjerice u kulturi" Snimka iz međugorske crkve Rijetka intrigantna snimka iz međugorske crkve: Pogledajte kako su vidioci tijekom molitve pali u ekstazu

>> ANĐEO iznad kina u Coloradu?

Katolička crkva ne priznaje to navodno čudo koje se dogodilo u jednom gradu s hispanofonim stanovništvom.

Ispod drveta vjernici pale svijeće, donose cvijeće i krunice, te slike Djevice Marije. Policija je postavila zaštitne ograde kako bi zaštitila drvo od vjernika.

Djevica Marija se navodno prvi puta ukazala 10. srpnja, a prva ju je vidjela Carmen Lopez. I drugi vjernici tvrde da su ugledali Djevicu Mariju. 'Kada sam došla do drveta, ona mi je rekla 'Ja sam Djevica'. Ostala sam bez riječi.', tvrdi Maria Baez.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.