Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gospa od Guadalupe

SAD: Vjernici obilaze drvo navodnog ukazanja Djevice Marije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grad West New York u New Jerseyu posljednjih dana privlači desetke vjernika nakon što je na jednom drvu u središtu mjesta navodno viđeno čudesno ukazanje Djevice Marije.

Ovaj grad, koji se nalazi na rijeci Hudson preko puta Manhattana, dosada je bio poznat po visokoj stopi kriminaliteta i gradonačelniku koji je optužen za informatičko piratstvo. No, na glavnoj aveniji u gradu nalazi se i drvo ginka i vjernici su u toj pukotini na stablu navodno vidjeli 'Gospu od Guadalupe', ime Djevice Marije na američkom kontinentu koje je dobila nakon što se navodno prikazala u Meksiku prije više stoljeća.

Pročitajte i ovo Dijete, ilustracija Zlostavljano najmanje 4815 djece Portugalska crkva isplatit će odštete žrtvama seksualnog zlostavljanja Milijuni gledali potpunu pomrčinu Sunca milijuni gledali u nebo VELIKA GALERIJA Spektakularna potpuna pomrčina Sunca: "Jedan od najemotivnijih događaja koje čovjek može doživjeti"

>> ANĐEO iznad kina u Coloradu?

Katolička crkva ne priznaje to navodno čudo koje se dogodilo u jednom gradu s hispanofonim stanovništvom.

Ispod drveta vjernici pale svijeće, donose cvijeće i krunice, te slike Djevice Marije. Policija je postavila zaštitne ograde kako bi zaštitila drvo od vjernika.

Djevica Marija se navodno prvi puta ukazala 10. srpnja, a prva ju je vidjela Carmen Lopez. I drugi vjernici tvrde da su ugledali Djevicu Mariju. 'Kada sam došla do drveta, ona mi je rekla 'Ja sam Djevica'. Ostala sam bez riječi.', tvrdi Maria Baez.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene