Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokirao vlasnike

VIDEO Nisu znali kako pas stalno bježi iz kuće dok nisu vidjeli OVO...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snimka je vlasnicima jednog psa otkrila tužnu istinu – da im pas pod svaku cijenu želi pobjeći svaki put kada ostane sam u kući.

Vlasnici jednog psa iz SAD-a ostali su zapanjeni kad su saznali da je njihov kućni ljubimac bježi kroz mali otvor na prozoru, piše Daily News.

Naime, Bandit se vrlo teško odvajao od vlasnika i nije htio ostati sam. Kad bi ga ostavili samog, to bi rezultiralo uništavanjem namještaja i tepiha te žvakanjem žica po stanu. Trener za pse im je savjetovao da psa ponekad zatvore u prostoriju gdje može napraviti najmanje štete i da promatraju kako će se ponašati.

>>
Kako je hrabri psić spasio djecu od zmije otrovnice

Par je psa ostavio u kuhinji i postavio kameru koja je snimila kako se pas penje na sudoper, grebe šapama po ploči kojom je prozor djelomično bio prekriven te kako se kroz mali otvor provlači i bježi vani.

Osoba koja je postavila video na You Tube je prijatelj vlasnika. Kako gledatelji ne bi pomislili da je riječ o vlasniku koji zlostavlja životinje, odlučio je pojasniti svima što se na kraju dogodilo. 'Kada je vidio što Bandit pokušava kako bi izašao van, da se čak dovodi u opasnost, moj prijatelj mu je dao pristup cijeloj kući', napisao je prijatelj.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook   Pročitajte i ovo Aron - 2 Oduzet vlasnici FOTO Potresna objava o zanemarenom bernardincu: "Za dlaku je izbjegao umiranje od gladi, a i zlostavljan je" Spasili psa s litice - 7 zapeo u jami FOTO Umislio da je divokoza? HGSS-ovci spašavali psa s litice u starom rudniku

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene