Majstor tetovaže Glen Folkard daskao je izvan omeđenog obalnog prostora na plaži Redhead u Sydneyju, kad ga je napao tri metra dug morski pas.


Morska neman progrizla je njegovu dasku i zagrizla njegov desni but i povukla ga ispod površine. Neman je popustila ugriz, kako bi uhvatila novi zalogaj, no 44-godišnji Australac nije oklijevao, unatoč šoku i boli, domogao se svoje daske i dosurfao na valu do obale.

Vezani članci Originalne tetovaže Prekrasne tetovaže izgledaju kao prišivci, pogledajte talentiranog majstora na djelu Napad morskog psa Udarao morskog psa sve dok nije pustio nogu njegove supruge: "Spasio joj je život, zaista je bio nevjerojatan"

>> Morski psi ubijaju kao nikad u posljednjih 20 godina

Morski pas ga je cijelo vrijeme slijedio, zbog krvi koja je strahovito curila iz duboke i teške rane. 'Bio je to osjećaj čistog užasa', rekao je Folkard, a prenosi The Sun.

Ipak, uspio je pobjeći morskoj nemani i stići do plaže, gdje se uspio samo okrenuti na leđa. 'Sjećam se samo kako sam se prevalio preko daske na pijesak, gledajući u nebo i kako sam tog trenutka jako zavolio život', dodao je Folkard.

U napadu morskog psa, izgubio je dva kilograma mesa s noge i umalo je nasmrt iskrvario. nekoliko je dana proveo u bolnici boreći se za život zbog velikog gubitka krvi. Od napada se oporavio, no ožiljak koji je ostao, strašan je podsjetnik na opasnost koju morski psi predstavljaju, ukoliko se kupači i surferi ne drže pravila.

No, unatoč teškoj ozljedi, Folkard ne zamjera morskom psu. 'Nije on kriv, zamijenio me za ribu', zaključio je.