Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sva je sreća da su se djevojke s njim odlučile suočiti na javnom mjestu.


Dvije djevojke iz okolice Chicaga prikazale su u srijedu od kakvih bi muškaraca trebalo bježati glavom bez obzira, kilometrima daleko.

Vezani članci Slika nije dostupna Biste li se mogli suzdržati? Zatekao je ženu kako ga vara i ostao hladan kao led Slika nije dostupna Ljubavna drama: Popela se suprugu na auto kako ne bi mogao otići s drugom

Njih dvije su nedavno spoznale da su dala svoja srca preljubniku, pa kada su ga suočile s istinom, uvjerile su se i u to da ima daleko mračniju stranu - da je nasilnik kojemu očito nije problem udariti ženu.

Naime, taknut u ego izvjesni je Sam iz minute u minutu postajao sve agresivniji, a snimka svjedoči i tome da su se naposljetku morali umiješati promatrači kako djevojka iza kamere ne bi dobila batina.

Dvije 'jedine'

Video koji je u petak postao viralan počinje izenađenjem za Sama, kojemu jedna od djevojaka prilazi s leđa u trenutku dok ljubi drugu 'jedinu'.

Svjestan da je uhvaćen u laži i preljubu, Sam se isprva nesuvislo pokušava izvući iz neugodne situacije, prije svega bijegom nakon što su ga djevojke upitale kako mu je vrat koji je stradao u automobilskoj nesreći (očito mu je ta neistina služila tih dana kao izgovor kako bi jednu držao podalje, op.a.).

Iz nastavka razgovora se doznaje i to da je obje zaprosio (jednu, zamislite, putem elektonske pošte!), da se obje trudio uvjeriti kako su najvažnije što ima u životu, ali i da su obje svjesne njegove neugodne naravi.

I doista, Sama naposljetku 'hvataju živci', te cijeli nemili prizor završava tako što djevojka iza mobitela bježi dok njega zadržavaju.

"Ako je bio u stanju tako prijetiti na javnom mjestu, zamislite što bi se tek dogodilo iza zatvorenih vrata. Dobro je da su se sjetile suočiti se s njim u trgovačkom centru", prokomentirali su brojni na društvenim mrežama uz nadu da će njegova sljedeća 'ljubav' na vrijeme biti upozorena i upoznata sa sadržajem ovog videa.