Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Igre iza leđa

Biste li se mogli suzdržati? Zatekao je ženu kako ga vara i ostao hladan kao led

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Suprug je ljubavniku poručio da ga smatra dobrim čovjekom i da s njim nema problema.

Nepoznati muškarac ostao je začuđujuće smiren unatoč tome što je u vlastitom stanu zatekao suprugu kako ga vara s drugim.

Pročitajte i ovo Pedro Sanchez sa suprugom sumnjiče ju za korupciju Španjolski premijer povlači se s javnih dužnosti nakon što je otvorena istraga protiv njegove supruge Valentinovo - 3 U braku 70 godina Tajna dugovječne ljubavi: "Lijepa mi je. Moja prva ljubav. Slušamo jedno drugo što je najvažnije"

Donedavna voljena Jenelle zaigrala se iza leđa s izvjesnim Jasonom, no prevareni suprug odlučio je ostati hladan kao led i od "drage" zatražiti razvod.

"Želim razvod. Hoćeš li mi ga, molim te, dati? Ne želim se više s ovim nositi. Ostavljam ti ključ i završavam s tobom priču. Volim svoju kćer i ona je sve što mi je u ovome trenutku važno", kazao je suprug, koji je potom ženi obećao da snimku neće vidjeti nitko osim suca.

Ljubavna drama: Popela se suprugu na auto kako ne bi mogao otići s drugom

Zašto je u međuvremenu promijenio mišljenje nije jasno, možemo tek pretpostaviti da je Jenelle odbila dati pristanak da se taj do temelja ugroženi brak razvrgne.

Uostalom, snimka svjedoči da mu Jenelle nije željela dati konkretan odgovor, odnosno da je tražila samo jednu stvar - da ih prestane snimati.

Rječitiji nije bio ni ljubavnik, kojemu je prevareni muškarac poručio da ga smatra dobrim čovjekom i da s njim nema problema. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene