Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Suprug je ljubavniku poručio da ga smatra dobrim čovjekom i da s njim nema problema.


Nepoznati muškarac ostao je začuđujuće smiren unatoč tome što je u vlastitom stanu zatekao suprugu kako ga vara s drugim.

Vezani članci Zoran Mamić i Darija Crnjaković (Foto: Igor Soban/PIXSELL) Zoran Mamić čeka treće dijete s novom ljepoticom, a iza sebe ima dva braka koja su pratile razne glasine Slika nije dostupna Objavila video supruga kako je vara, sad joj zbog toga prijeti zatvor

Donedavna voljena Jenelle zaigrala se iza leđa s izvjesnim Jasonom, no prevareni suprug odlučio je ostati hladan kao led i od "drage" zatražiti razvod.

"Želim razvod. Hoćeš li mi ga, molim te, dati? Ne želim se više s ovim nositi. Ostavljam ti ključ i završavam s tobom priču. Volim svoju kćer i ona je sve što mi je u ovome trenutku važno", kazao je suprug, koji je potom ženi obećao da snimku neće vidjeti nitko osim suca.

Ljubavna drama: Popela se suprugu na auto kako ne bi mogao otići s drugom

Zašto je u međuvremenu promijenio mišljenje nije jasno, možemo tek pretpostaviti da je Jenelle odbila dati pristanak da se taj do temelja ugroženi brak razvrgne.

Uostalom, snimka svjedoči da mu Jenelle nije željela dati konkretan odgovor, odnosno da je tražila samo jednu stvar - da ih prestane snimati.

Rječitiji nije bio ni ljubavnik, kojemu je prevareni muškarac poručio da ga smatra dobrim čovjekom i da s njim nema problema. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook