Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Poznati ruski astrolozi, šamani i parapsiholozi okupili su se prije nekoliko dana kako bi razgovarali o tome što nas čeka u budućnosti. No, ono što su prorekli, ne predviđa nam svijetlu budućnost.


'Fenomen kojeg zovu svjetska financijska kriza, koja po vjerovanjima mnogih polako prolazi, uopće nije bila financijska kriza sama po sebi. To je bio tek predznak predstojeće krize, a prava će nas tek zateći u budućnosti', kazao je na početku sastanka astrolog Aleksej Kolov, a prenosi ruska Pravda.

Vezani članci Proljeće u Zagrebu, ilustracija Ljeto počinje ranije i duže traje, ali koliko će potrajati visoke temperature: Vikendu se smiješi sunce ili treba kišobran? 1. maj na Maksimiru Kakvo će vrijeme biti na Praznik rada: Ujutro još nešto sunca, ali poslije stižu problemi

No, najimpresivniju prognozu dao je astrolog Pavel Globa: 'Mnogi me napadaju jer sam Rusiji obećao 'mirnu godinu', a onda se dogodio potres u Japanu. Pa Japan nije Rusija. Bit će i još ratova u svijetu ove godine, no u Rusiji će sve biti u redu. Osim ljeta koje će biti malo teže. U lipnju i srpnju ćemo imati tri astrološke pomrčine zaredom, sveukupno šest u ovoj godini. Takvu katastrofalnu godinu smo imali prije 20 godina, kada se raspao Sovjetski savez'.

Oružani sukob na Balkanu

Globa je kazao kako će se posljednja pomrčina dogoditi 10. prosinca te da će tada doći do oružanog sukoba na Balkanu, a teroristi će podmetnuti bombu na ceremoniji dodjele Nobelovih nagrada.

3. Svjetski rat

Poznati ruski astrolog ovu je godinu, u astrološkom aspektu, usporedio s 1939.-om, godinom kada je započeo 2. Svjetski rat.  Otkrio je i kada će započeti 3. Svjetski rat. Bit će to, tvrdi, u ožujku 2014., tijekom zimskih Olimpijskih igara u Sočiju, ili možda nekoliko dana nakon što one završe.

Globa nije kazao u kojoj će točno zemlji rat započeti. Tek je rekao da će se 'Afrička revolucija' polako kretati prema Rusiji. Masovni prosvjedi zahvatit će središnju Aziju, za što će, tvrdi Globa, biti zaslužan utjecaj 'Crnog Mjeseca'. (U modernoj astrologiji Lilit, tj. Crni Mjesec predstavlja uobraženu, virtualnu Mjesečevu sliku, specijalno okultno polje djelovanja). I NATO je, kaže, napao Libiju na dan kada se 'Crni Mjesec' združio sa Suncem, a potres u Japanu se dogodio na dana kada se združio s Uranom.

Gadafi će umrijeti na svoj rođendan

U bliskoj budućnosti će, tvrde astrolozi, doći do velike revolucije u Siriji i Jemenu, no jemenskog će predsjednika uspjeti svrgnuti tek za tri godine. Alžir će biti najsretnija zemlja jer kod njih neredi neće dugo trajati. 'Proučio sam horoskope lidera u regiji. Alžirski predsjednik je jedini koji uopće nema karizmu. On će mirno otići s vlasti, a čak će mu dati i jahtu i vilu. Što se tiče Moamera Gadafija, nitko ne zna kada je točno rođen. 1937., 1940. ili 1942. Ako je točan barem datum rođenja, t. ako se zaista rodio 7. lipnja, on će umrijeti na svoj rođendan. Baš blizu tog datuma nam slijedi jedna od pomrčina.

Rusijom će vladati žena

Ni parapsihologinja Larisa Vais nije predvidjela ništa pozitivno. 'Vidjela sam da će proljeće dugo trajati, ljeto će biti jako toplo. Rađat će se djeca sa šest prstiju i razne zvijeri'. Dodala je i kako je 'vidjela' da 'vrhovni zapovjednik' Rusije već traži svog nasljednika te da će njegovo ime počinjati slovom K. 'Moje me vizije nikad do sada nisu prevarile', kazala je Vais koja je 1996. 'vidjela' Ukrajinku s pletenicom, što je i objavljeno u intervjuu u jednim uglednim ruskim novinama, a  Julija Timošenko je postala je premijerka Ukrajine tek 2005. godine. Larisa Vais ovaj je put ponovno vidjela ženu, koja će iz sjene vladati Rusijom preko svog supruga.

Vraća se matrijarhat, Medvedev ostaje predsjednik

Andrej Dondukov, šaman iz Republika Tuve (federalna jedinica u sklopu Ruske Federacije smještena na jugu Sibira) kazao je pak kako je u 2009.-oj započela vladavina Yame, hinduskog boga smrti. 'Svima će dospjeti računi za ono što su učinili', kazao je šaman i potvrdio predviđanja parapsihologinje Larise Vais. 'Sada živimo u svijeti prividnog patrijarhata, no uskoro će to završiti i vratit će se matrijarhat'. Rusija će, kaže šaman, lako preživjeti te promjene. 'Dmitrij Medvedev će ostati na čelu države. On je čovjek kojeg su ruski budisti prepoznali kao inkarnaciju ženskog božanstva - Bijele Tare, 'majke svih Buda', kazao je šaman.

Priupitan za Putinovu ulogu Dondukov je rekao da je Putin borac. 'On je vojnik, a Medvedev radi jogu. Oni su potpuno dva različita tipa muškarca. Putin je horizontalni tip - to su vojnici, a Medvedev je vertikalni tip - oni teže duhovnom rastu. Medvedev je pravi car, a Putin je samo vojvoda', zaključio je Dondukov.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju