Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Nije dugo trebalo

Proganja ih utvara u crnom: Više od 80 školaraca prebačeno u bolnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nije trebalo dugo da krene priča kako je škola izgrađena na groblju, na kostima žrtava tamošne mafije.

Oko 80 peruanskih školaraca iz Tarapota, redom starih između 11 i 14 godina, prebačeno je u bolnice zbog fenomena koji tamošnji mediji opisuju kao masovno demonsko opsjednuće.

Pročitajte i ovo Ilustracija Traje istraga Žena pronađena mrtva u talijanskoj crkvi: Bila je odjevena poput vampira, a policija sumnja na nešto bizarno Groblje - 1 Problemi s ugovorom U našem turističkom biseru skupo je i umrijeti: "Sinu sam napisala da me kremira u Zagrebu"

Djeca uglavnom padaju u nesvijest, ponakad i više njih odjedanput, a napadaje prati grčenje mišića, vriska, plač, kao i u gdjekojem slučaju pjena na ustima.

O čemu je točno riječ liječnici i znanstvenici tek pokušavaju utvrditi, no djeca vjeruju da je riječ o nečemu iz domene paranormalnoga te ističu da ih tijekom halucinacija napada čovjek u crnom.

Jezivu je utvaru opisalo više njih, pa i nije trebalo dugo da u medijima počnu kružiti priče da je škola u kojoj se fenomen događa, Elsa Perea Flores, sagrađena na groblju, odnosno na kostima žrtava tamošnje mafije. 

Sasvim običan selfie? Pogledajte malo bolje, fotografija skriva jezivu tajnu

Zanimljivo, identični su fenomeni već zabilježeni na drugom kraju svijeta, pa u tom kontekstu vrijedi izdvojiti da je prije samo mjesec dana jedan takav slučaj pogodio školarce i u malezijskoj saveznoj državi Kelantan.

I tamo su djeca tvrdila da ih progoni utvara, a na pristustvo natprirodnog u školi požalilo se također i desetak njihovih profesora.

Jedan je od učenika utvaru navodno uspio i fotografirati (pogledajte sliku ispod članka), međutim pojedini su stručnjaci odmahnuli rukom na tvrdnje o demonskom prisustvu te su slučaj upisali u kategoriju masovne histerije. Upozoravamo da prizori iz spomenute peruanske škole mogu osjetljivije ljude uznemiriti!

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene