Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedna od teorija kaže da je duh htio upozoriti djevojku da se veže tijekom vožnje.


Ako je za vjerovati onome što je upravo prepričala novinarima, ali i još ljetos objavila na Facebooku, Melissa Kurtz, 48-godišnjakinja iz Fredericka u Marylandu, je u srpnju doživjela paranormalno iskustvo.

Vezani članci Slika nije dostupna Njegova vas snimka neće umiriti ako i vas u stanu prate neobjašnjivi fenomeni Slika nije dostupna Hit video: Kažu da duh ovog djeteta nosi sreću svakom tko ga ugleda

U automobilu se vozila uz duha nekog pokojnog dječaka, te o tome ne bi imala pojma da njezina kći Harper mališana slučajno nije zabilježila pomoću fotoaparata.

I doista, Harper je u nekoliko sekundi opalila više fotografija, međutim dječak se ukazao samo na jednoj od njih, blijed te naizgled uperenog prsta.

Fotografije je u međuvremenu pregledao i istraživač paranormalnih fenomena Greg Pocha, koji je zaključio da su autentične nakon obrade u programima kakvima se koriste FBI i CIA. Pochu je osobito zaintrigirala boja lica dječaka, odnosno to što se čini da je riječ o tijelu bez tjelesne temperatrure.

"Moguće je da dječak uopće ne zna da je umro i da će njegova duša zauvijek ostati vezana uz autocestu na kojoj je fotografija nastala. Čini mi se također da prstom ne upire bez razloga, već da upozorava Harper da nije vezana", kazao je Pocha.

Da bi to moglo biti objašnjenje pomislila je i sama Melissa Kurtz, koje je odradila vlastito istraživanje i došla do spoznaje da je godinu dana ranije, točno na dan kada je fotografija nastala, otprilike na tom mjestu došlo do prometne nesreće sa smrtnim posljedicama.

"Nažalost, vlasti mi nisu željele otkriti detalje, što me navelo na pomisao da je na tome mjestu, nedaleko od Orlanda, smrtno stradalo i neko dijete", rekla je Kurtz i dodala:

"Mislim da je užasno važno da svijet vidi fotografije jer su autentične. Toliko ljudi vjeruje u zagrobni život, a one ga upravo dokazuju. Barem je tome tako u mojim očima", kazala je.

Pogledajte u nastavku fotografije i vi, najprije onu na kojoj je moguće vidjeti dječaka, kao i onu nastalu samo par sekundi ranije na kojoj ga nema. 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju