Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Polagala za odličan

Profesora (69) zatekli kako usred razreda drži 'seksologiju' s manekenkom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Turnbull nije bio zaposlenik škole već je u njoj zadnjih devet godina unajmljivao prostoriju, a na ljubavnicu je navalio premda je zgrada bila prepuna učenika.

Colin Turnbull (69), oženjeni profesor koji je držao privatne poduke u jednoj nezavisnoj i uglednoj katoličkoj školi u Birminghamu, izletio je naglavačke iz te ustanove nakon što je zatečen kako se seksa u razredu s 30 godina mlađom manekenkom Rozinom Khanim.

Pročitajte i ovo Osnovna škola Vladislav Ribnikar Suđenje u Beogradu Razrednica dječaka otkrila što se s njim događalo prije nego je počinio masakr u školi: "Imao je probleme..." Igor Seregi, Goran Grgić, Rene Bitorajac, Dean Acimović Sustav zakazao Sin našeg poznatog glumca bio žrtva nasilja: "Daj ih više zaštitite od pokvarenih i nadrkanih profesora"

Turnbull nije bio zaposlenik škole već je u njoj zadnjih devet godina unajmljivao prostoriju, a na ljubavnicu je navalio premda je zgrada bila prepuna učenika koji su polagali prijemne ispite, ali i njihovih roditelja, otkrili su novinari Birmingham Maila.

Ugledna političarka snimala sado-mazo filmove u prostorijama stranke

Turnbull je za navedeni list odbio komentirati slučaj, dok je Khanim novinarima tek kratko odgovorila da su krivo informirani te da se incident nije zbio tako kako im je rečeno.

Bilo kako bilo, profesoru je zabranjeno da se pojavljuje na području škole, čijim su čelnicima pojedini zamjerili što su ga izbacili u tišini i što nije obavijestili zajednicu kakve on to sve lekcije dijeli u blizini djece. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene