Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Turnbull nije bio zaposlenik škole već je u njoj zadnjih devet godina unajmljivao prostoriju, a na ljubavnicu je navalio premda je zgrada bila prepuna učenika.


Colin Turnbull (69), oženjeni profesor koji je držao privatne poduke u jednoj nezavisnoj i uglednoj katoličkoj školi u Birminghamu, izletio je naglavačke iz te ustanove nakon što je zatečen kako se seksa u razredu s 30 godina mlađom manekenkom Rozinom Khanim.

Vezani članci Škola, ilustracija Promjene za upis prvašića u školu: Objavljen i rok za prijevremeni upis djece Cijepljenje protiv koronavirusa, ilustracija Skandal nad skandalima: Starije i ugrožene "cijepili" praznim špricama, pokrenuta hitna istraga

Turnbull nije bio zaposlenik škole već je u njoj zadnjih devet godina unajmljivao prostoriju, a na ljubavnicu je navalio premda je zgrada bila prepuna učenika koji su polagali prijemne ispite, ali i njihovih roditelja, otkrili su novinari Birmingham Maila.

Ugledna političarka snimala sado-mazo filmove u prostorijama stranke

Turnbull je za navedeni list odbio komentirati slučaj, dok je Khanim novinarima tek kratko odgovorila da su krivo informirani te da se incident nije zbio tako kako im je rečeno.

Bilo kako bilo, profesoru je zabranjeno da se pojavljuje na području škole, čijim su čelnicima pojedini zamjerili što su ga izbacili u tišini i što nije obavijestili zajednicu kakve on to sve lekcije dijeli u blizini djece. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook