Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizaran potez kradljivca

Prepilio drvo kako bi ukrao zaključani bicikl

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snimka krađe bicikla u jednom kineskom gradu prikazuje lopova koji se poslužio neobičnim alatom i metodom kojom će doći do svog plijena.

U kineskom gradu Changsha zabilježen je bizaran slučaj krađe bicikla prilikom kojeg se lopov poslužio neobičnim alatom i metodom kojom će doći do svog plijena.

Pročitajte i ovo Ilustracija imao 2,3 promila Neobičan ulov prometnih policajaca: Pijan i bez vozačke vozio ukradeni autobus Nasilnik zaposlenicama prijetio nožem naoružan nožem Drama u ljekarni: Razbojnik ozlijedio dvije žene i ukrao kutiju lijekova, pohod nastavio u domu zdravlja

Bicikl koji je ugledao i koji mu se očigledno svidio do te mjere da ga je odlučio ukrasti bio je zaključan oko drveta, no srećom, praktični kradljivac uz sebe je imao pilu kojom je uspješno prepilio drvo oko kojeg je bio zaključan bicikl.

Pilu je izvadio iz svog motocikla parkiranog nekoliko metara pored mjesta događaja, a lakoća s kojom je prepilio deblo drveta navodi na činjenicu kako ovo nije prvi put da je učinio nešto takvo.

Bicikl je potom stavio na motocikl i odvezao se u nepoznatom smjeru, ostavivši drvo i okoliš oko njega u značajno izmijenjenom stanju.

Nije poznato je li otkriven identitet kradljivca ili je u pitanju namjerno osmišljen video za privlačenje pozornosti, no sigurni smo kako piljenje drveta i uništavanje okoliša nije bilo vrijedno ovakvog pothvata.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene