Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za one ekstravagantnih pogleda

Predstavljen golemi atlas vrijedan 100.000 dolara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Australski nakladnik predstavio je golemi atlas vrijedan 100.000 dolara, na Sajmu knjiga u Frankfurtu na kojemu najviše zanimanja privlače elektroničke knjige i pokretna izdanja.

Atlas pod naslovom 'Earth' (Zemlja), ima dimenzije 1,8 x 2,75 m kada je otvoren. Izrađen je u 31 primjerku od kojih svaki stoji 100.000 dolara, rekao je njegov autor Gordon Cheers. 'Već sam prodao dva primjerka u Ujedinjenim Arapskim Emiratima', rekao je Cheers. Svaki primjerak atlasa radi se po narudžbi, a za njegovu izradu treba mjesec dana rada.

Pročitajte i ovo Zračna luka Frankfurt (Foto: AFP) došao iz beograda U frankfurtskoj zračnoj luci uhićen osumnjičenik (65) za ratni zločin u Petrinji Ilustracija (Foto: Gettyimages) napadač priveden Sumanuti napad nožem u centru Frankfurta: Muškarac izbo najmanje troje ljudi, dvoje zadobilo po život opasne ozljede

>> FOTO: Treći najveći grumen zlata na svijetu!

Kao i u klasičnom atlasu, u Earthu se mogu pronaći karte pet kontinenata i izbor zemalja s engleskog govornog područja, upotpunjen fotografijama veoma visoke rezolucije. Premda su na sajmu najveći hit elektronička izdanja, Cheers ističe da njegova knjiga 'traje kroz naraštaje' usprkos tehnološkim novinama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene