Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakratko glumac

Predsjednik Josipović posudio glas u crtiću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Josipović na jedan je dan postao glumac! Posudio je glas u kratkom animiranom filmu 'Dan i Noć' koji prethodi poznatom Disneyevom animiranom hitu 'Priče o igračkama 3'.

Predsjednik je u filmu pripovjedač i govori kako su najljepše stvari one koje su nepoznate i zato se nepoznatog ne treba bojati, već istraživati. Na kraju filma dva potpuno različita lika, Dan i Noć, se zbližavaju i postaju prijatelji.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kakav dječak Jeleni su otkazala oba bubrega i hitno joj treba pomoć: Nesebični čin njezinog sina rasplakao je regiju Sanacija štete od nevremena u Slavoniji - 2 Ostali bez riječi U akciju pomaganja stradalima od nevremena uključili su se svi: "Evo ja se ježim. Dočekaju nas, plaču, pogotovo bakice"

Ideja je studija koji je i napravio 'Priču o igračkama 3' da u svakoj državi glas pripovjedača posudi neki istaknuti političar, pa je tako u Češkoj to bio Vaclav Klaus. Naš je predsjednik snimanje obavio u jednom danu i to u Predsjedničkim dvorima, a za honorar nije uzeo ništa.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene