Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Drugog listopada 2009. godine, stvaratelji voljenih filmova iz serijala 'Priča o igračkama' ponovno otvaraju svoju kutiju sa igračkama predstavljajući vrlo posebno dvostruko zadovoljstvo: filmove 'Priča o igračkama' i 'Priča o igračkama 2' kakve još nismo imali prilike vidjeti; u spektakularnom Disney Digital 3D™, a Continental film i Showbiz podijelili su najsretnijima tri puta po dvije ulaznice!


Povratak ovih Disney i Pixar klasika na velike ekrane započinje Disney Digital 3D™ proslavu serijala koja će kulminirati sa 'Toy Story 3', potpuno novom pustolovinom koja stiže u kina 18. Lipnja 2010.

Vezani članci PR Ekstremni uspon: Ryan Phillippe u adrenalinskoj borbi protiv planine koja oduzima dah Slika nije dostupna Crtić 'Toy Story' muškarcima tjera suze na oči

'Nevjerojatno smo uzbuđeni što pružamo gledateljima priliku da u ova prva dva filma uživaju na potpuno novi način, zahvaljujući najnovijoj 3D tehnologiji,' kaže John Lasseter, redatelj filmova 'Priča o igračkama' i 'Priča o igračkama 2', koji trenutno obnaša funkciju glavnog kreativnog urednika Walt Disney and Pixar Animation Studios i glavnog kreativnog savjetnika Walt Disney Imagineering.

'Disney Digital 3D™ nudi obilje divnih mogućnosti za umjetnost animacije, i nastaviti ćemo koristiti tu novu tehnologiju da još više pomaknemo granice u pričanju naših priča.', rekao je Lasseter.

Filmovi serijala 'Priča o igračkama' i gomila nezaboravnih likova koje su predstavili svijetu zauzimaju posebno mjesto u srcima i umovima nebrojenih gledatelja širom svijeta. Otkako je 'Priča o igračkama' 1995. godine zapanjio gledatelje svojim glatkim animacijama i toplim humorom, film i njegovi likovi su širom svijeta postali neodvojiv dio pop kulture, posebno mantra Buzza Lightyeara 'Do beskonačnosti i još dalje', koja je postala parolom 21. stoljeća.

'Priča o igračkama' i 'Priča o igračkama 2' kakve još niste imali prilike vidjeti; u spektakularnom Disney Digital 3D™ se počinju prikazivati u Movieplexu od 2. studenog.

Točan odgovor na naše pitanje: Koje je godine snimljen prvi nastavak 'Priče o igračkama' glasi: 1995. godine.

Po dvije ulaznice osvojili su: Ivana Kovačić, Barbara Nežmahen i Igor Carević.

Ovim putem obavještavamo sretne dobitnike da film mogu pogledati u kinu Movieplex od petka 6. studenog do nedjelje 8. studenog. Sve što treba učiniti je javiti se na blagajnu s osobnom iskaznicom.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju