Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Volite li zabave pored bazena, losione za sunčanje i zamamne ljepotice? Ukoliko je odgovor potvrdan, hotel Ritz-Carlton u Miamiju imao posao iz snova za vas.


Traži se takozvani 'tanning butler', ili butler čiji je jedini zadatak, preplanula tijela ljepotica mazati kremama i uljima za i poslije sunčanja, piše CNN. Nekolicina sretnika iz Miamija naći će se na uskoj listi kandidata, a samo jedan od njih će i taj posao iz snova, koji traje samo četiri sata dnevno, od podneva do 16 sati, i dobiti.

Vezani članci Urušavanje hotela u Kini - 3 VIDEO U urušavanju hotela poginulo 17 ljudi: ''Zgrada je imala samo tri kata, ali su ih s godinama dodavali'' Urušio se dio hotela u Kini - 1 Urušio se dio hotela u Kini: Poginulo najmanje osmero ljudi, traga se za još njih devet

'Tražim kandidata koji odmah može početi s radom i koji je pozitivnog stava, susretljiv, energetičan te koji će znati prepoznati svoju ulogu kao brand izaslanika', istaknula je voditeljica PR-a Ritz-Carlton hotela, Michelle Payer. Sretniku će satnica biti 20 dolara, plus napojnice, no morat će nositi službenu odjeću, odnosno službenu 'tanning butler' majicu i opasač s bočicama krema i ulja za sunčanje.

Posljednji 'tanning butler' napustio je svoje radno mjesto, kako bi otišao raditi kao model za Armanija u Italiju. S posla je otišao, kažu, bez da je ikoga obavijestio o odlasku.