Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Kriza je, ponuda je vrlo dobra'

Ponudio 40 koza i 20 krava za 'ruku' Chelsea Clinton

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kenijac Godwin Kipkemoi Chepkurgor prvi put je punudu za Chelsea dao prije devet godina Billu Clintonu, a jučer je ponovno učinio isto, ali ovaj put njegovoj supruzi Hillary na novinarskoj konferenciji u Gradskoj vijećnici u Nairobiju.

CNN-ov Fareed Zakaria, inače moderator konferencije, komentirao je kako 'nije loša ponuda', s obzirom na ekonomsku krizu. No, američka državna tajnica je kazala kako je njezina kćer 'svoja osoba'.

Pročitajte i ovo Roman Abramovič (Foto: AFP) Vlasnik Chelseaja Dobio državljanstvo: Ruski milijarder Abramovič odlazi u zemlju u kojoj će biti najbogatija osoba Slika nije dostupna Kud mama i tata Clintonovi idu dalje: Nakon Billa i Hillary, na redu za politiku je kćer Chelsea

'Ona je vrlo nezavisna. No svakako ću joj prenijeti ovu ljubaznu ponudu', kazala je Hillary na što su se prisutni nasmijali, no do smijeha nije bilo Chepkurgoru, koji je jedinicu Clintonovih opisao 'prelijepom, discipliniranom i prirodnom ženom'.

'Naravno, nikada je nisam upoznao, ali sviđa mi se nje zina obitelj i to kako se drže zajedno. Čekao sam dugo i još čekam da je upoznam izrazim joj svoju ljubav', kazao je Chepkurgor za CNN.

On inače vodi malu trgovinu elektronikom i računalima u gradu Nakuruu. Možda i čeka na Chelsea, ali nije baš u potpunosti slobodan čovjek, barem ne po američkim standardima. 2006. se oženio s Grace. U Keniji je poligamija legalna, tako da bi Chelsea bila njegova druga supruga.

'Moja prva supruga nije problem. Slušala je sve što je rekla Hillary i nije se bunila', kazao je 39-godišnji Kenijac.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene