Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Genijalna umjetnost

Evo što se može napraviti s 3,2 milijuna točkica!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladi američki umjetnik Miguel Endara napravio je zapanjujući portret svog oca koristeći neobičnu tehniku crtanja.

Na prvi bi vas pogled ova slika mogla podsjetiti na fotokopiju lica nekog muškarca koji je se prislonio na fotokopirni stroj, no pogledate li pobliže vidjet ćete da je zapravo jedno genijalno umjetničko djelo stvoreno od 3,2 milijuna točkica, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija ''Banksy'' u Zaragozi Policija razbila kriminalnu grupu koja je krivotvorila i prodavala radove najpoznatijeg nepoznatog umjetnika na svijetu Slika nije dostupna Priča ispričana u 2,1 milijun točkica Ovo NIJE fotografija!

Američkom umjetniku Miguelu Endari iz Miamija bila potrebna gotovo cijela godina da napravi ovaj portret svog oca. 'Veliki sam obožavatelj ove tehnike crtanja, pa sam odlučio napraviti portret svog oca kako bih mu odao počast jer je on jedna divna osoba sa vrlo zaigranom naravi', rekao je Miguel.

>> Pogledajte što ovaj čovjek može učiniti u samo 60 sekundi!

'Napravili smo nekoliko fotokopija negova lica. Uzeo sam ponešto sa svaki, pa je nastao ovaj portret', ponosno kaže mladi umjetnik.

3.2 milijuna točkica nije točan broj, ali je vrlo blizu stvarnog broja. 'Snimao sam se kako crtam i došao sam do zaključka da sam u jednoj sekundi nacrtao 4,25 točkice, a prenesemo li to na 210 sati koje sam proveo nad ovim portretom, dobijemo broj od 3,213,000 točkica', kaže Miguel.

 

 

The Making of "Hero" from Miguel Endara on Vimeo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene