Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Blagodati' Australije

Pauk koji jede i zmije!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako ste trebali dodatan dokaz da Australija nije za ljude koji pate od arahnofobije, pogledajte ovu 'šarmantnu' fotografiju i video snimku zlatnog kuglastog pauka kako jede pola metra dugačku šumsku zmiju.

Borbu pauka i zmije jučer je snimio fotograf Ant Hadleigh u jednom dvorištu u Freshwateru u Australiji. Zlatni kuglasti pauk, veličine 40-ak centimetara, gotovo je sat vremena pokušavao pojesti smeđu šumsku zmiju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Eto sad i njega Imamo lošu vijest za arahnofobe: Otkrili pauka koji pliva, roni i jede ribe! Slika nije dostupna Komična intervencija Mislili su da tuče ženu, a on je samo vrištao kao curica zbog pauka

>> Znate li da nema žešćeg borca od kastriranog pauka?

'To je zaista nevjerojatno. Zmija je nekoliko puta uspjela podići se i napasti pauka, a pauk se povlačio nazad po mreži. Kladio bih se na zmiju, pogotovo kad usporedite njihovu veličinu', kazao je Hadleigh.

No, nakon gotovo sat vremena iscrpljena zmija više nije imala nikakve šanse i podlegla je otrovu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene